JURYEN FOR EPSONS FØRSTE KONKURRANSE I EUROPA, MIDTØSTEN OG RUSSLAND HVOR MAN KAN VINNE EN ROBOT ER KUNNGJORT

Robotikkeksperter fra industri, akademia og politikk er kunngjort nå som konkurransen går inn i avsluttende måned

JURYEN FOR EPSONS FØRSTE KONKURRANSE I EUROPA, MIDTØSTEN OG RUSSLAND HVOR MAN KAN VINNE EN ROBOT ER KUNNGJORT

Epson er stolt av å kunngjøre juryen i vinn-en-robot-konkurransen for 2018 som er åpen over hele Europa, Midtøsten og Russland; fem eksperter fra industri, akademia og politikk deltar fra hele Europa for å gjennomgå bidrag fra den første konkurransen hvor man kan vinne Epson-roboter i T-serien. Epson legger den nyeste teknologien i fremtidens hender: Universiteter, høyere utdanningsinstitusjoner og forskningsinstitusjoner som jobber med ideer som støtter veksten, utviklingen og konkurranseevnen i robotikk- og automatiseringsindustrien.

Juryen vil starte opp med vurdering av konkurransen etter at kortlisten over alle bidrag er mottatt. Kortlistedeltakere vil bli invitert til å presentere bidraget sitt overfor juryen. Avslutningsdato for innsendelse av bidrag er 15. desember 2018.

De fem jurymedlemmene er:

  • Eva Kaili, Medlem av Europaparlamentet, direktør for den greske sosialdemokratiske delegeringen (PASOK/Elia), leder av Science and Technology Options Assessment-organet (STOA) i Europaparlamentet
  • Patrick Schwarzkopf, Administrerende direktør i VDMA Robotics + Automation
  • Professor Darwin Caldwell, Forskningsdirektør, Istituto Italiano di Tecnologia i Genova, Italia og besøksprofessor ved Department of Automatic Control and Systems Engineering, Sheffield University
  • Dr Imre Paniti, MTA-SZTAKI, Institute for Computer Science and Control, Hungarian Academy of Sciences
  • Mr. Yoshifumi Yoshida, Epson-direktør, tidligere COO, Robotics Solutions Operations Division

 

Volker Spanier, direktør for Robotics Solutions i Epson Europe kunngjorde i dag juryen med følgende kommentarer: «Det er fantastisk å ha en jury med så mye erfaring, kompetanse og geografisk representasjon for denne første utgaven av Epsons vinn-en-robot-konkurranse. Juryen vil vurdere verdien av de kortlistede prosjektene med alle aspekter av automatiseringsutvikling i tankene og velge et vinnende prosjekt som representerer ekte innovasjon innenfor robotikk».

Han la til: «Det har vært inspirerende å se den store interessen som denne konkurransen allerede har mottatt i hele EMEAR-området og viser det oppriktige og sterke ønsket som neste generasjon har for å bedre forstå samt utvikle robotteknikker og automatiseringsløsninger. Å kunne støtte praktisk erfaring til både studenter og forskningsmiljøer, og utvikle digitale ferdigheter og forståelse, er noe Epson som selskap er fundamentalt forpliktet til.»

Epson er en ledende robotikkprodusent og arbeider for å gjøre robotikk mer tilgjengelig på tvers av bransjer, til store og små bedrifter, med skalerbar og fleksibel robotteknologi, inkludert alt fra den nyeste dual-arm-teknologien med WorkSense W-01 til de mer rimelige T3-, T6- og VT6-modellene, og tilbyr «en robot for grunnleggende behov».

Mer informasjon om konkurransen, inkludert hvordan du deltar, er tilgjengelig her https://www.epson.eu/robots-contest. Epson vil også publisere intervjuer med jurymedlemmene på nettstedet i kommende uker.