Klassens minste skannere dekker alle forretningsbehov

Rimelige, raske og fleksible flatbedskannere med automatisk dokumentmater for økt produktivitet

Klassens minste skannere dekker alle forretningsbehov

1. september 2016 – Effektiviser prosessene og øk produktiviteten med de nye og rimelige dokumentskannerne WorkForce DS-1660W og DS-1630. De kombinerer allsidigheten i en flatbedskanner med hastigheten i en 50-sider automatisk dokumentmater for å håndtere praktisk talt alle oppgaver. Pass, hefter og skjøre dokumenter skannes på platen, mens den automatiske dokumentmateren er perfekt for papirbunker.

- Uansett om du skanner vanlige papirer, viktig dokumentasjon som fødselsattester eller gamle brev, kan denne allsidige, brukervennlige løsningen oppfylle omtrent alle forretningsbehov. To av de raskeste skannerne i sin klasse med 25 spm, som også tar minst plass i sin klasse[1], gjør det enkelt å plassere disse modellene rundt på kontoret, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Alt fra små bedrifter til store organisasjoner som ønsker en rimelig og enkel løsning for dokumentskanning vil dra nytte av USB 3.0-tilkoblingen, noe som betyr at det ikke går tregt, selv ved en oppløsning på 300 dpi. Og med modusen for lange dokumenter er det mulig å skanne over tre meter papir (kun enkeltsidig). Tosidig skanning og automatisk gjenkjennelse av bildetype øker også effektiviteten, mens Wi-Fi og Wi-Fi Direct på DS-1660W gjør det ekstra enkelt for organisasjoner som ønsker å implementere en egen skanneløsning i arbeidsmiljøet som mange kan ha tilgang til.

Begge modellene drar også nytte av intelligent farge- og bildejustering, for eksempel automatisk beskjæring, korrigering av skjevhet og fjerning av tomme sider og bakgrunner med Epsons bildebehandlingsteknologi.

TWAIN- og ISIS[2]-driverne er inkludert for sømløs integrering med eksisterende dokumentbehandlingssystemer og det er mulig å skanne til en PC, Mac eller kontoer for elektronisk lagring med ett trykk.

WorkForce DS-1660W og DS-1630 er tilgjengelige fra oktober 2016, til anbefalte utsalgspriser på kr. 2.842 og 2.556 eks. mva.

Nøkkelfunksjoner:

 • En av de raskeste skannerne i sin klasse – skannehastighet på 25 sider i minuttet
 • Skann et bredt utvalg av dokumenter, inkludert bøker, pass, innbundne dokumenter og skjøre elementer
 • Tar minst plass i sin klasse1
 • Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-tilkobling (kun DS-1660W)
 • TWAIN- og ISIS-drivere for sømløs integrering med eksisterende systemer for dokumentbehandling
 • Skann begge sider av et ark med tosidig skanning
 • 50-siders automatisk dokumentmater
 • Lag opptil 30 jobber og dra nytte av enkel, ett-trykks skanning til mapper, e-post, kontoer for elektronisk lagring2 og mer med nettverkspanelet (tilleggsutstyr) (kun DS-1630)
 • USB 3.0 tilkobling betyr at det ikke går tregt, selv ved oppløsning på 300 dpi
 • Intelligente farge- og bildejusteringer – automatisk beskjæring, korrigering av skjevhet, fjerning av tomme sider og bakgrunn med Epsons bildebehandlingsteknologi
 • Den medfølgende Epson-programvaren legger til rette for dobbeltskjermvisning – skann én gang og send til to ulike destinasjoner
 • Modus for lange dokumenter gjør det mulig å skanne over tre meter papir (3048 mm) (kun enkeltsidig)

* Fungerer ikke i trådløs modus på DS-570W

Om Epson

Epson er en global teknologileder som driver innovasjon og overgår kundens forventninger innen utskrift, visuell kommunikasjon, livskvalitet og produksjon. Epsons produktutvalg omfatter alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer basert på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy presisjon.

Epson-konsernet, som eies av japanske Seiko Epson Corporation, har nærmere 70 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet for å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Basert på data fra nettsteder og brosjyrer for de fem mest solgte konkurrerende skannermodellene i EMEA for hele året 2015 ifølge InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015.

[2] ISIS-drivere er tilgjengelige på DS-1630-modellen