Kompakte og stilige alt-i-ett-skrivere fra Epson

Epson utvider serien av kompakte og stilige alt-i-ett-skrivere med høy ytelse

Kompakte og stilige alt-i-ett-skrivere fra Epson

Funksjonalitet er det viktigste, men det betyr ikke at en skriver skal påvirke utseendet til og opplevelsen av miljøet der du jobber. Med Epsons nyeste modell slipper du slike kompromisser: XP-5100. Den har en kompakt og elegant design som ser flott ut fra alle vinkler, samt en imponerende liste over brukervennlige funksjoner og tilkoblingsløsninger.

Denne nyeste modellen gir brukerne en alt-i-ett-skriver med topp ytelse som er perfekt til hverdagsbruk. Den kompakte og avanserte utformingen passer i alle miljøer og omfatter en 6,1 cm LCD-skjerm og et brukervennlig grensesnitt.

Skriveren er ikke bare rimelig i innkjøp – den gir også langsiktige besparelser når den kombineres med XL-blekk, som gjør det mulig for brukeren å skrive ut opp til 2,5 ganger flere sider 1. Denne rimelige og brukervennlige skriveren har nyttige funksjoner som tosidig utskrift i A4 og en 150-arks frontmatet papirskuff. 

Skriveren tilbyr en rekke fleksible tilkoblingsløsninger og gir mindre ledningsrot, og den er rask og enkel å installere og bruke. Brukeren kan skrive ut fra hvor som helst i hjemmet med Wi-Fi-tilkobling, eller bruke Wi-Fi Direct til å skrive ut fra kompatible enheter uten et Wi-Fi-nettverk.

Epsons gratis apper og løsninger for mobil utskrift – som Epson iPrint-appen – gir mer allsidighet 2til å skrive ut og skanne trådløst fra en smartenhet i hjemmet. For dem på farten gjør Epson Email Print det mulig å sende elementer til utskrift fra nesten hvor som helst i verden 2.  

Kseniya Gordeeva, produktsjef i Epson Europe, sier: "Flere og flere personer trenger svært funksjonelle skrivere i hjemmet for å håndtere alt fra daglige oppgaver til forretningsoppgaver. Det er avgjørende å utforme skrivere som er tilfredsstillende med hensyn til brukervennlighet, funksjonalitet og tilkobling, men samtidig er så slanke og kompakte at de passer inn hvor som helst. Den nyeste modellen vår gir brukerne enda flere valgmuligheter."

XP-5100 er tilgjengelig fra 1 .juni 2018, og har en anbefalt pris på kr 1195

Nøkkelfunksjoner

 • Kompakt og plassbesparende
 • Skriv ut, skann, kopier
 • Epson Connect 2:

Epson iPrint gjør det lett å skrive ut via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett

Skriv ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post rett til skriveren

Remote Print Driver

Scan-to-Cloud

 • Skriv ut mens du er på farten, fra smarttelefonen eller datamaskinen med Google Cloud Print
 • Skriv ut e-post, bilder, nettsider og dokumenter direkte fra en iOS-enhet med AirPrint 3
 • Enkel å installere med automatisk Wi-Fi-oppsett 4
 • Wi-Fi Direct for trådløs utskrift uten nettverk
 • Automatisk tosidig utskrift
 • 150 arks frontmatet papirskuff
 • 6,1 cm LCD-berøringsskjerm med brukervennlig, interaktiv meny
 • Minnekortspor
 • ISO-utskriftshastigheter på opptil 14/7,5 sider per minutt (svart-hvitt/farger) 5
 • Skanner med 1200 dpi
 • Presto! PageManager-programvare for dokumentbehandling
 • Skriv ut inntil 2,5 ganger flere sider med XL-blekk 1
   
1. Besøk www.epson.eu/pageyield for å få mer informasjon
2. Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Besøk www.epson.no/connect for mer informasjon om støttede språk, enheter og annet.
3. AirPrint-aktiverte skrivere fungerer med iPhone 4s og senere, iPad 2 og senere, alle iPad Air- og iPad mini-modeller, iPod touch 5. generasjon med seneste versjon av iOS og Mac med seneste versjon av OSX.
4. Det automatiske oppsettet er kompatibelt med Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Mac OS
5. Fastsettes i henhold til ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittlig ESAT for test av standard ensidige A4-utskrifter i kontorkategorien. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/testing