Kostnadsvennlig 3D-projeksjon for en stor målgruppe

Epsons første passive 3D-projektorsystem er kompatibelt med alle gjeldende signalformater

Kostnadsvennlig 3D-projeksjon for en stor målgruppe

11. desember 2012 – Epson, verdensledende innen projektormarkedet de siste 11 årene [1], lanserer sitt første stablede passive 3D-projektorsystem. Denne modellen gir en sterk og kostnadsvennlig 3D-opplevelse for en stor målgruppe, og er ideell for utdanningsinstitusjoner, museer, utstillinger og hotellbransjen. Epson EB-W16SK har lav total eierkostnad (TCO), er kompatibel med alle 3D-signalformater, og sørger for at alle kan nyte sterk og levende 3D-projeksjon.

Epsons EB-W16SK er den eneste passive 3D-projektoren på markedet [2] som er kompatibel med alle 3D-signalformater: side-ved-side, topp-og-bunn, bildepakking og bildesekvens. Dette gir brukerne fleksibilitet til å vise det bredeste tilgjengelige utvalget av 3D-innhold.

Epsons projektorsystem EB-W16SK består av to individuelle projektorenheter som er stablet sammen i et spesialdesignet feste. Projektorene er sammenkoblet via USB, med styre- og kontrollinnstilling, og de medfølgende polariseringsplatene er festet til hver linse. Når begge projeksjonene legges oppå hverandre, justeres bildene elektronisk ved hjelp av innstillingen for automatisk projektorjustering. Dette reduserer klargjøringstiden betraktelig.

Bildekvaliteten er sikret med Epsons 3LCD-teknologi, som gir nøyaktig gjengivelse av en bred fargeskala. Dette sørger for naturlige og sterke bilder, og projektoren er derfor ideell for alt fra naturfagstimer til kunstutstillinger. Begge projektorene har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys på 3000 lumen, noe som gir klare 3D-bilder i mange forskjellige typer omgivelseslys.  

Dette projektorsystemet leveres med ett par polariserte 3D-briller som gir klart tredimensjonalt innhold. På grunn av den lave prisen bidrar dette til en kostnadsvennlig 3D-opplevelse med lave totale eierkostnader.

Garet Day, produktsjef i Epson Europe, sier: "Dette er vårt første stablede passive 3D-projeksjonssystem noensinne, og vi har sørget for at målgrupper av alle størrelser kan nyte klart og levende 3D-innhold. Med en kombinasjon av passiv 3D-teknologi og kostnadsvennlige briller, tilbyr Epson EB-W16SK brukerne lave totale eierkostnader og er ideell for miljøer hvor store grupper vil nyte 3D-innhold."

EB-W16SK er i salg fra 1. januar 2013 til en anbefalt utsalgspris på kroner 12.328 eks. mva. Epsons polariserte 3D-briller har en anbefalt utsalgspris på kroner 516 eks. mva.

Funksjoner

Epsons første stablede passive 3D-projektorsystem

Klar projeksjon for store skjermer

Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi

Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys

Det eneste projektorsystemet i sitt markedssegment2 som gir full støtte for alle 3D-signalformater (side-ved-side, topp-og-bunn, bildepakking og bildesekvens)

To projektorer på 3000 lumen stablet sammen

Medfølgende polariseringsplater for hver projektorlinse

Polariserte 3D-briller – ett par inkludert

Enkel justering av 3D-bildet med innstillingen for automatisk projektorjustering

Vertikal og horisontal trapeskorreksjon

 

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe hadde 1 757 ansatte og en omsetning på 1 546 millioner euro i regnskapsåret 2011.http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/[1] Kilde: Futuresource Consulting Limited

[2] Per desember 2012