La lyset stå på!

Nye projektorer med like høy lysstyrke for hvitt og farget lys gir opptil tre ganger skarpere farger – selv i fullt dagslys

La lyset stå på!

13. januar 2014 –Epson, verdens ledende projektorprodusent[1], lanserer oppgraderinger av de grunnleggende modellene av[2] kostnadseffektive 3LCD-projektorer tiltenkt små kontorer eller hjemmekontorer. EB-S03, EB-X03 og EB-W03 har flere nye funksjoner, inkludert Wi-Fi-kompatibilitet[3], og gir deg mye for pengene. De er tilgjengelige fra 1. januar 2014.

Denne serien har økt lysstyrke og nye funksjoner, Colour Universal-design, HDMI-inngang, A/V mute-funksjon og horisontal keystonekorrigering. Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys gir opptil tre ganger skarpere farger[4]. Det betyr at du ikke trenger å stenge persiennene, selv i dagslys. De er brukervennlige og har forbedret kontrastforhold på 10 000:1, som gir skarpe, klare bilder.

Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef hos Epson Norge, sier: “Vi har lyttet til hva hjemmekontorkundene selv ønsker, og sørget for at alle projektorene kan kobles til et trådløst nettverk, slik at det er enkelt å dele innhold – det får du ikke ofte med de enkleste modellene.”

Epson har tatt hensyn til denøkende trenden med å dele informasjon fra smartenheter, bærbare PC-er og nettbrett, og gjort slik at projektorene fungerer med iProjection-appen for iOS- og Android-enheter. Det gjør at informasjon enkelt kan deles fra disse enhetene via projektoren. For mer informasjon om iProjection, se www.epson.eu/iprojection.

Miljøvennlige funksjoner

For å redusere miljøpåvirkningen og spare penger over tid har serien en ny miljøfane på menyskjermen, hvor man kan stille inn og vise alle miljøfunksjoner på ett sted.

Den automatiske dimmefunksjonen for pæren justerer lysstyrken til pæren etter lysstyrken i bildet som vises. Dette gir redusert strømforbruk, og strømregningen og miljøpåvirkningen blir tilsvarende lavere, i tillegg til at kontrastforholdet forbedres. Med A/V mute-funksjon og hvilemodus kan projektoren være påslått, men stå med ekstremt lav lysstyrke, slik at strømforbruket til pæren reduseres med 70 %.

Brukervennlig

Med HDMI-inngang er det enkelt å spille av lyd og bilder i HD, enten projektoren brukes i arbeidssituasjoner, i utdanningsinstitusjoner eller til underholdning.

Med Epsons unike horisontale keystoneforskyvning og automatiske vertikale keystonekorrigering får man alltid et kvadratisk bilde, og kan være fleksibel med hensyn til plassering av projektoren.

Når projektoren så er vel plassert gjør Epsons Colour Universal-design det mulig for fargeblinde brukere å se og betjene kontrollpanelet. LED-fargene og tydelige, intuitive menyikoner på projektorens kontrollpanel gjør at betjeningen er enkel for alle brukere.

EB-S03, EB-X03 og EB-W03 er tilgjengelige fra nå, og med anbefalt utsalgspris eks. mva. på henholdsvis kr. 2263,-, 2748,- og 3100,-.

Nøkkelfunksjoner:EB-S03EB-X03EB-W03
Lik lysstyrke (lumen) for både hvitt og farget lys2 7002 7002 700
OppløsningSVGA●GAWXGA
HDMI-inngang
Horisontal keystoneforskyvning
Automatisk vertikal keystonekorrigering
Trådløst nettverkTrådløs (tilleggsutstyr)Trådløs (tilleggsutstyr)Trådløs (tilleggsutstyr)
A/V mute
Miljøinnstilling
ZoomDigital1,2 x optisk1,2 x optisk
VGA-inngang111
Høyttaler1 W1 W1 W
Epson nettverksprojeksjonTrådløs LAN-enhet (tilleggsutstyr) krevesTrådløs LAN-enhet (tilleggsutstyr) krevesTrådløs LAN-enhet (tilleggsutstyr) kreves
Colour Universal-design (CUD)
 

Om Epson
Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe har 1655 ansatte, og hadde en omsetning 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/[1]Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2012.

[2]Erstatter: EB-S02, EB-S02H, EB-X02, EB-W02

[3]Funksjonen for trådløs tilkobling er tilleggsutstyr som er tilgjengelig i alle de 27 medlemslandene i EU samt Kroatia, Island, Norge, Saudi-Arabia, Sveits, Tyrkia og De forente arabiske emirater. Endringer kan forekomme.

[4]Sammenlignet med ledende 1-brikkers DLP-projektorer for bedrifter og utdanning basert på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) målt i samsvar med IDMS 15.4. Fargelysstyrken vil variere avhengig av bruksforholdene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke oss på www.epson.eu/CLO