Mange nyvinninger i Epsons nye forretningsprojektorer

Mange nyvinninger i Epsons nye forretningsprojektorer

23. juni 2014, – Epson har annonsert seks nye 3LCD-projektorer fordelt på to nye serier. Disse inneholder nyvinninger som aldri tidligere har vært sett innen projektorer for bedrifter. De fire modellene i EB-1985WU-serien – inkludert Epsons første WUXGA-projektor under 5 kg, og den første med Miracast – har både høy oppløsning og høy lysstyrke slik at forretningspresentasjoner får optimal effekt. De to EB-1430Wi-seriene inneholder to interaktive systemer med ekstra kort projeksjonsavstand for møterom – inkludert én med finger-touch-teknologi som er Epsons seneste innovasjon innen interaktiv projeksjon.

- Siden Epson introduserte finger-touch-teknologi tidligere i år, har lærere og elever kunnet samarbeide enten ved hjelp av fingrene eller de interaktive pennene til å understreke eller skrive på alle typer bilder, lysbilder, grafer og til og med videoer. Finger-touch egner seg utmerket for samarbeids- og brainstorm-seanser, så vi har gjort det tilgjengelig for styrerom og møterom i en projektor med ekstra kort projeksjonsavstand. En projektor for bedrifter med høy oppløsning som har minst like god oppløsning som de fleste bærbare PC-er har lenge vært et krav fra markedet. Vi er derfor glade for å kunne tilby 1985WU-serien som kombinerer WUXGA-oppløsning med høy lysstyrke, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Alle seks projektorene bygger på Epsons egen 3LCD-teknologi, som sørger for klare bilder med en lysstyrke som er like høy for hvitt og farget lys med naturtro farger.

Epsons EB-1985WU-serier (EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W og EB-1970W) er svært funksjonelle bedriftsprojektorer. De har WUXGA-oppløsning og 4 800 lumen, slik at du får både detaljerte og lyse presentasjoner, selv i dagslys. De er utstyrt med to HDMI-porter, Wi-Fi og kablet LAN samt innebygd høyttaler på16 W. Alle modellene er kompatible med Epsons iProjection-app. I tillegg har de både Miracast og WiDi for trådløs direkte avspilling fra et nettbrett eller en smarttelefon.

EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W og EB-1970W blir tilgjengelige fra august. Anbefalte utsalgspriser er ikke fastsatt ennå.

Med EB-1430Wi-seriene (EB-1430Wi og EB-1420Wi) får du både projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand og to interaktive penner til møterommet. Med den nye funksjonen for deling av tavle kan møtedeltakerne vise og notere tavleinnhold fra en rekke smartenheter uten behov for en spesiell programvare. Funksjonen for å legge inn kommentarer fra flere steder gjør det enda enklere å samarbeide i møter mellom ulike kontorer. Begge inneholder programvaren EasyMP for nettverksovervåking, nettverksprojeksjon og projeksjon fra flere PC-er, samt Epsons iProjection-app1 slik at berøringsskjermenheter enkelt kan dele og vise innhold. Både EB-1430Wi og EB-1420Wi har en lysstyrke på 3 300 lumen og WXGA-oppløsning i tillegg til to HDMI-innganger, innebygd høyttaler på 16 W og to interaktive penner.

EB-1430Wi har også finger-touch-interaktivitet. Finger-touch betyr øyeblikkelig interaktivitet ved hjelp av naturlige bevegelser og er perfekt for rask fremheving av et punkt. Finger-touch utfyller bruken av interaktive penner gjennom en nøyaktig teknologi som både har et enkelt oppsett og er enkel å bruke. Den fungerer ved hjelp av en lasergardin som dekker det projiserte bildet som registrerer avbrudd via én eller flere fingre.

EB-1430Wi og EB-1420Wi blir tilgjengelige fra juli. Anbefalte utsalgspriser er ikke fastsatt ennå.

Se pressemelding i pdf for nøkkelspesifikasjoner. Kontakt Rune Braathen i JPR for høyoppløselige bilder: rune.braathen@jpr.no - 915 64 866.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com