Markedets første 6-fargers alt-i-ett-fotoskriver for A3-format

Expression Premium-serien utvides med en superkompakt alt-i-ett-enhet

Markedets første 6-fargers alt-i-ett-fotoskriver for A3-format

19. august 2013 – Epson lanserer Expression Photo XP-950 – en skriver utviklet spesifikt for dem som vil skrive ut større og bedre bilder hjemme. Dette er den første[1] 6-fargers alt-i-ett-fotoskriveren på markedet som også tilbyr utskrift i A3-format, men størrelsen er mer lik den klassiske A4-skriveren.

Med mating av spesialmedier bakfra kan du skrive ut på en rekke ulike medier opp til A3-format, og med to frontmatede papirskuffer kan du veksle mellom fotoutskrifter og utskrifter i A4-format uten å legge i medier på nytt mellom utskriftene.

Denne toppmodellen har motorisert kontrollpanel og utskuff som åpnes automatisk før utskrift, i tillegg til en berøringsskjerm på 8,8 cm med en brukervennlig, interaktiv meny som muliggjør fotoutskrift direkte fra minnekort og PictBridge uten bruk av PC. Du kan også skrive ut på CD-er og DVD-er for å lage egne familiefilmer og digitale fotoalbum.

Skriveren bruker Epsons Claria Photo HD-blekk, som er perfekt for fotoentusiaster som vil produsere bilder med overlegen kvalitetsom holder seg i opptil 300 år når de skrives ut på Epson-papir og oppbevares i fotoalbum[2]. Blekksettet med seks farger (svart, cyan, magenta, gul, lys cyan og lys magenta) gir myke toneoverganger, dype svarttoner og levende, naturtro farger.

Expression Photo XP-950 leveres med Epson Connect[3], som lar deg skrive ut dokumenter og bilder over Wi-Fi®fra smarttelefoner og nettbrett, raskt og enkelt. I tillegg er XP-950 utstyrt med Wi-Fi DirectTM, som gjør at du kan skrive ut fra en trådløs enhet uten å være koblet til en trådløs ruter. Du kan også skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende dokumenter og bilder direkte til skrivere med e-post, og med skann-til-nettsky kan du lagre skannede dokumenter direkte i skytjenester. Den er også kompatibel med Google Cloud Print.

Katie Zimmermann, produktsjef i Epson Europe, sier: "Kundene vil ha en alt-i-ett-skriver som ikke tar så stor plass, men samtidig har alle de beste funksjonene vi kan tilby. Expression Photo XP-950 inneholder den nye Epson Creative Print-appen vår, som du kan bruke for å være kreativ og lage personlige kort og brevark, skrive ut bilder fra Facebook og mer2. "

Expression Photo XP-950 er tilgjengelig fra september 2013, med en anbefalt utsalgspris på kr. 2.995,- inkl. mva..

Norge er ikke nevt, men antar at den er tilgjengelig her også fra september?

Nøkkelfunksjoner:

Skriv ut, skann og kopier

Skriv ut bilder med overlegen kvalitet i opptil A3-format

Superkompakt størrelse

Mating av spesialmedier på baksiden for tykkere kort- og fotopapir opptil A3

Doble frontmatede papirskuffer for papir i fotostørrelse og A4-ark

Nytt Claria Photo HD-blekk – fremragende fotokvalitet i seks farger på en rekke ulike medier

Motorisert kontrollpanel og utskuff

8,8 cm berøringsskjerm med brukervennlig, interaktiv meny

Skriv ut direkte på spesielle CD-er/DVD-er

PictBridge og spor for minnekort for fotoutskrift uten PC

Skriv ut og skann fra hvor som helst i huset med Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling

Epson Connect2 (Epson iPrint, Epson Creative, e-postutskrift, fjernskriverdriver, skann-til-nettsky)

Wi-Fi Direct™

Enkelt å installere med automatisk Wi-Fi-konfigurasjon[4]

Kompatibel med Epson Creative2-appen som støtter fotoutskrift fra Facebook og inneholder andre funksjoner, slik som å lage kort eller bøker til fargelegging.

Skriv ut mens du er på farten, fra smarttelefonen eller datamaskinen med Google Cloud Print

A4-dupleksutskrift

Utskriftshastighet på inntil 28 sider i minuttet[5]

Skanneroppløsning på 4800 ppt

Spar penger med separate blekkpatroner – du bytter bare ut fargen du går tom for – og et utvalg av patroner i standard- og XL-størrelser.


[1]Denne informasjonen er korrekt per 19.august 2013. Sammenligningene er utført med alt-i-ett-blekkskrivere tilgjengelige i Europa.

[2]Bestandighetsbaseringer basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Den faktiske utskriftstabiliteten vil variere med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene.

[3]Epson iPrint og Epson Creative krever trådløs tilkobling. Epson e-postutskrift, Epson fjernskriverdriver og Epson skann-til-nettsky krever tilkobling til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epsonconnect.eu

[4]Automatisk oppsett er kompatibelt med Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Mac OS

[5]Besøk www.epson.eu/testing for mer informasjon

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem og kontor.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68.000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1.727 ansatte og en omsetning på 1 540 mill. euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/