Nuance og Epson danner strategisk partnerskap

Nuances løsninger lar Epson-kunder øke produktiviteten, oppnå effektivitet og forbedre dokumentsikkerhet

Nuance og Epson danner strategisk partnerskap

Nuance Communications og Seiko Epson Corp kunngjorde i dag et verdensomspennende strategisk partnerskap, for å forbedre Epson-kundeopplevelsen ved å gi Nuance-løsninger for dokumentbildebehandling via Epson-distributører og forhandlere. Dette nye partnerskapet kombinerer lave driftskostnader, redusert inngripen og miljøpåvirkning samt den høye påliteligheten fra Epson-skriverne, med muligheten for sikker kontroll og administrasjon av utskrift og avbildning, for å øke produktiviteten og redusere driftskostnadene.

Under samarbeidet skal Epson selge og distribuere Nuance eCopy ShareScan og Equitrac Office/Express-programvare på Epsons innovative produktfamilie av multifunksjons blekkskrivere (MFP-er), inkludert høyhastighets WorkForce Enterprise WF-C20590 og LX-10000/7000-serien med linehead-teknologi for SMB-er og arbeidsgrupper i konserner. Epson vil også integrere programmet Nuance OmniPage SDK i Epson-skanneprogrammer for bedre OCR-nøyaktighet ved automatisering av kunders dokumentarbeidsflyter, og kommer til å levere Nuance Power PDF-programvare med utvalgte serier av Epson-dokumentskannere.  

«Nuances løsninger og globale støtte lar kundene våre administrere sine dokumentlivssykluser på optimalt og sikkert vis», sa Koichi Kubota, driftsdirektør for Epsons Printing Solutions Operations Division. «Sammen med Epsons MFP-enheter og skannere, vil Nuance hjelpe kundene med å få kontroll over stadig mer kompliserte bedriftsprosesser ved å effektivisere avbildningsarbeidsflyter og utskriftsadministrering for å øke produktivitet, samarbeid og bedriftseffektivitet.»

Nuance-løsninger som blir tilgjengelig *1for Epson vil omfatte:

For Workforce Enterprise/Pro-skrivere:

Equitrac Office/Express

Equitrac® Office gir bedrifter fleksibilitet til å la brukere skrive ut det de trenger, når de trenger det, på en intelligent metode – reduser kostnader, gjør utskrift trygt og øk brukertilfredshet. Med Hybrid Print Kontroll™, leverer Equitrac Office organisatorisk allsidighet og kontroll, samtidig som det reduserer IT-kompleksiteter ved å fjerne avhengighet av utskriftsservere, skriverdrivere og kompliserte skriverflåter – samtidig som det kan behandle samtlige utskrevne sider for organisasjoner. Etter hvert som brukerkrav for utskrift endres og IT-infrastruktur utvikler seg, lar Equitrac Office deg enkelt tilpasse deg til disse endringene med et unikt utvalg av metoder for distribusjon av utskrift – med utskriftsservere, direkte IP-utskrift eller en hybridmodell som inkluderer begge. Dette gjør at virksomheter kan tilpasse utskriftsmiljøene etter brukernes og bedriftens spesifikke behov.

 

Equitrac® Express gir IT-administratorer fleksibilitet til å la studenter, lærere og personale skrive ut det de trenger, når de trenger det – uansett hvor de befinner seg. Samtidig hjelper det til med å redusere den totale utskriftsproduksjonen og kostnadene, nøyaktig fordele utskriftskostnader, implementere utskriftskvoter og tillate gjesteutskrift gjennom betalt utskrift.

eCopy ShareScan

eCopy ShareScan er dokumentregistreringsprogramvare best egnet for arbeidsflyter for samarbeid, hvor teammedlemmene, samlet rundt et felles mål som for eksempel et prosjekt, bidrar med dokumenter og innhold til teamet for videre gjennomgang og berikelse. Ved å bruke MFP-en i arbeidsgruppens område, veileder eCopy arbeidsgruppemedlemmene raskt og enkelt gjennom prosessen med riktig kopiering av dokumenter. Denne løsningen vil også bli gjort tilgjengelig med Epson-dokumentskannere.

For dokumentskannere:

OmniPage

OmniPage Capture SDKhar verdens mest nøyaktige teknologi for optisk tegngjenkjenning (OCR). Den gir utviklere alt de trenger for å legge til robust bildebehandling, OCR og PDF-opprettelse samt konverteringsfunksjoner til programmer, i tillegg til teknologi for strekkodegjenkjenning, intelligent tegngjenkjenning, sonegjenkjenning og mer.

Power PDF

Power PDF -programvare gjør det enkelt for virksomheter å få kontroll over PDF-arbeidsflyter med muligheten til å opprette, konvertere, redigere, sette sammen og trygt dele PDF-filer. Power PDF har det rikeste settet av funksjoner for samarbeid og trygg deling av PDF-filer med kolleger og kunder. Programvaren gir deg alle verktøyene du trenger for å kommentere, markere, signere, sikre, redigere og komprimere PDF-filer samt lage og arbeide med PDF-skjemaer, noe som gjør det lett å redigere og publisere PDF-filer. Brukere kan raskt konvertere filer fra Word til PDF og fra PDF til Word med ekstraordinær kompatibilitet, nøyaktighet og pålitelighet.

 

«Epson skiller seg ut i kontormarkedet med sine nyskapende blekkskrivere, og tillegget av Nuance-programvaren øker deres evne til å levere høy kvalitet og verdi samt miljøvennlige kundeløsninger», sa Chris Strammiello, visepresident av globale allianser og markedsstrategi ved Nuance Document Imaging. «Med Nuances programvare, kan Epson-kunder forbedre dokumentarbeidsflyt for å øke produktiviteten og oppnå effektivitet. Organisasjoner kan også ta kontroll over dokumentsikkerheten, for å sikre beskyttet informasjon mot uautorisert tilgang fra enkeltpersoner i og utenfor organisasjonen».

Om Nuance Communications, Inc.

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) er en ledende leverandør av stemme- og språkløsninger for virksomheter og kunder over hele verden. Deres teknologi, programmer og tjenester gjør brukeropplevelsen mer fristende ved å forandre måten vi samhandler med enheter og systemer på. Hver dag erfarer millioner av brukere og tusenvis av forretninger Nuances utprøvde programmer. For mer informasjon, gå til www.nuance.com.

*1 Produkttilgjengelighet og lanseringstidspunkt kan variere fra sted til sted. Ta kontakt med din lokale Epson-forhandler for mer informasjon.