Ny, brukervennlig, kompakt POS-skriver

Kostnadseffektiv enhet som gjør kundeservice raskere

Ny, brukervennlig, kompakt POS-skriver

1. september 2013 – Epson, Europas ledende produsent av POS-skrivere[1], lanserer TM-T70II. Den skriver ut raskt, og gråtoneutskrift gjør at kvitteringene ser finere ut. Den er utformet for å hjelpe travle hoteller og butikker å yte raskere og mer effektiv kundeservice. Den kompakte størrelsen gjør at skriveren får plass under de fleste disker, og den kan enkelt betjenes fra forsiden.

TM-T70II har en gjennomsnittstid mellom feil (MCBF) på 17 millioner linjer og levetid for den automatiske kutteren på 1,7 millioner kutt. Dermed er den ideell for miljøer med høy brukshyppighet, der pålitelighet er avgjørende. Utskriftshastigheten er opp til 250 mm/sek. Det gjør at kundene kan betjenes mye raskere.

Et beskyttelsesdeksel for ledninger (tilleggsutstyr) sikrer at kabler og andre elektriske enheter beskyttes mot søling ved uhell og annen væske. Det kan være svært nyttig når skriveren står på eller under disken.

- I tillegg til at den er rask og pålitelig, har TM-T70II også en funksjon for automatisk papirreduksjon. Funksjonen gjør at virksomheter kan redusere papiravfallet og dermed spare penger. Det innebærer også at ansatte kan yte bedre kundeservice, siden de kan konsentrere seg om kundene i stedet for å skifte papirrull så ofte, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

- Vi har levert det beste innen POS-skriverteknologi til travle restauranter, butikker og hoteller i årevis. Denne nye modellen er det siste skuddet på stammen som sikrer at vår plass i toppen som Europas ledende produsent av POS-skrivere er vel fortjent, avslutter Dyrrdal Liland.

TM-T70II er tilgjengelig i september, til en veiledende utsalgspris på kr 1900 eks. mva.

Funksjoner

Bytt kvitteringsrull raskt med enkel mating av papir i fronten

Den kompakte størrelsen gjør at den kan plasseres og betjenes under disken

Rask og pålitelig kvitteringsskriver

Betjen kundene raskt med en utskriftshastighet på 250 mm/sek.

Skriv ut flere kvitteringer over lengre tid med skriverhodet som har en levetid på 120 km

Den automatiske kutteren kan fungere i opptil 1,7 millioner transaksjoner

Mange tilkoblingsmuligheter med innebygd USB og et ekstra grensesnitt du kan velge selv

Spar papir med funksjonen for automatisk papirreduksjon

ENERGY STAR-kvalifisert for å redusere strømforbruket og påvirkningen på miljøet

Gjør kvitteringene finere med gråtoneutskrift

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika, og det ligger i Amsterdam. Epson Europe hadde 1727 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/


[1]Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com