Ny etikettskriver med gummietui for industrimiljøer

Epson LW-400VP er beskyttet mot slag, støt og riper

Ny etikettskriver med gummietui for industrimiljøer

3. september 2012 Epson har utviklet LW-400VP. Dette er en håndholdt etikettskriver med beskyttende gummietui og nytt design basert påEpsons prisvinnende LW-400-modell[1], LW-400VP er utviklet som følge av økt etterspørsel etter mer robuste etikettskrivere fra utstyrsleverandører til lager, audiovisuelle installasjonstjenester, elektrikere og andre vedlikeholdsindustrier.

LW-400VP er beskyttet mot slag, støt, flekker og riper takket være det svarte, matte gummietuiet. Dermed  kan brukeren konsentrere seg om oppgaver som etikettskriveren er utviklet for, eksempelvis merking av eiendeler, kabler og utstyrsidentifikasjon. En robust bæreveske med rom for en ladestasjon og opptil to ekstra ruller som gjør at LW-400VP kan transporteres raskt og sikkert, er ogsåinkludert.

LW-400VP er enkel åbruke og har et integrert tastatur slik at skriveren kan brukes alene mens egne knapper gir rask tilgang til kutting og utskriftsfunksjoner. Brukere kan spare tid ved ålagre opptil 50 forskjellige etiketter i det interne minne og bruke dem derfra.

LW-400VP kommer med to fire meter lange taperuller: Svart tekst påstandard hvit tape og svart tekst påsterk, klebrig gul tape, 9 mm brede. Med totalt åtte meter tape inkludert pluss en strømadapter og bæreveske, gir LW-400VP god valuta for pengene. 

Herve Thevenin, product manager i Epson Europe, sier: “Med LW-400VP kan brukerne lage høykvalitetsetiketter utenfor kontoret uten åbekymre seg for skader fra slag og riper. Takket være en kombinasjon av robust design og brukervennlighet og en stor katalog av etikettformater er det enkelt ålage en lang rekke etiketter under nesten alle forhold.”

LW-400VP kommer i salg i oktober og har en anbefalt utsalgspris påkr XX eks. mva.

Nøkkelfunksjoner:

Håndholdt elektronisk etikettskriver med innebygd tastatur

Ideell for etikettering av kabler, merking av eiendeler, utstyrsidentifikasjon og strekkodeutskrift.

Gummietuiet gir beskyttelse mot riper, slag og fall

Svart design beskytter mot flekker og fingeravtrykk

En robust bæreveske for etikettskriver, strømledning og instruksjonshefte

Minimale etikettmarger gir flere etiketter per tape

Økonomisk refill med Epsons nimeters etikettape

To firemeters tape er inkludert –svart tekst påstandard hvit etikett (12 mm) og svart tekst påsterk klebrig gul etikett (9 mm)

Enkel åbruke med ergonomiske knapper

Egne knapper gir rask tilgang til kutting og utskriftsfunksjoner

lagre og finn frem 50 etikettdesigner ved hjelp av internminnet

LCD-skjerm med baklys for klar visning uansett lysforhold

Fleksibel formattering: skriver opptil fire linjer, åtte strekkoder, ekstra etikettformater for kabler, 459 symboler, 14 skrifttyper; fem tegnstørrelser og ti stiler, inkludert, fet, kursiv, kontur- og skyggelagt skrift, og 87 dekorative kanter og rammer

Fleksible tapealternativer: Støtter 6, 9, 12 og 18 mm etiketter, et bredt utvalg av etikett-/tekstfargekombinasjoner og etikettyper, inkludert gjennomsiktig, fluorescens, sterk klebrig og metallisk, slitesterke, tåler vann, varme og kalde forhold

Veier 418 gram (uten tapekassett, batteri og gummiveske)

Måler 150 x 145 x 55 mm

Kan brukes med seks AA-batterier (ikke inkludert) eller strømadapter (inkludert)

Om Epson Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Selskapet har som mål åovergåvisjonene til sine kunder med kompakt og energisparende presisjonsteknologi i markeder som spenner fra profesjonelle og hjemmebrukere til kommersielle foretak og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 75 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa,

Midtøsten, Russland og Afrika. Med en arbeidsstyrke på1,594 ansatte hadde Epson Europe i regnskapsåret 2010 en omsetning på1,583millioner euro. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050   http://eco.epson.com/
 


[1]iF Product Design Awards 2012