Ny programvare gjør skanne- og utskriftsmiljøer fra Epson sikrere og mer effektive

Epson Print Admin gir sikker tilgangskontroll med pull-utskrifter og effektive brukerprosesser, samtidig som kostnadene reduseres og miljøet beskyttes

Ny programvare gjør skanne- og utskriftsmiljøer fra Epson sikrere og mer effektive

Med Epson Print Admin tar Epson i bruk programvare for utskriftsadministrasjon. Med denne serverbaserte løsningen kan små og mellomstore bedrifter og store bedrifter styrke dokumentsikkerheten med brukergodkjenning på enheter og ta kontroll over kostnadene for utskrift og skanning. Epson Print Admin er intuitivt å bruke og utviklet for enkel fjernadministrasjon. Denkan enkelt integreres med eksisterende arkitektur og enheter for å sikre kompatibilitet.

Noen kunder kan vurdere denne innovative løsningen uten lisenskostnader for opptil to enheter. Ekstra lisenser er tilgjengelig for én, fem, 20 eller 50 enheter for maksimal fleksibilitet. Epson Print Admin gjør at brukere kan dra nytte av fordelene med Epsons prisvinnende blekkskriverteknologi for bedrifter, som er utformet for å redusere avfall, energiforbruk, CO2-utslipp og utslipp av ozongass, som omtalt på: www.epson.eu/maketheswitch.

Godkjenning av brukerprofil beskytter mot uautorisert bruk av enhetene, slik at du får et sikkert miljø for utskrift, skanning og kopiering. Når godkjenningen er gjort, kan ansatte dra fordel av et personlig tilpasset brukergrensesnitt på kompatible enheter, slik at de kan bruke mindre tid på å finne riktige funksjoner og mer tid på å få ting gjort.

Varslinger kan konfigureres for å opplyse brukere om ansvarlig utskrift. På den måten kan du fraråde brukerne mot unødvendige eller overflødige fargeutskrifter under opprettingen av utskriftsjobben. Innebygde, kostnadsbesparende regler og personlig tilpassede arbeidsflyter med et knappetrykk sørger for at virksomheter får full kontroll over dokumentene som skal skannes og skrives ut.

En rekke rapporter og analyser gir full gjennomsiktighet, og bedrifter kan skreddersy utskriftsregler for å få mer kostnadseffektive utskrifter med lite avfall. Når det gjelder sporing og reduksjon av utskriftskostnadene, er det mulig å allokere faktureringskoder til og sammenligne utskriftsbruk med kostnadssentre for å få enklere budsjettbehandling.

- Dette bygger på vår vellykkede strategi for å tilby en komplett løsning for bedrifter. Sammen med vår Open Platform-arkitektur for bedriftsblekkskrivere, løsningen vår for flåteadministrasjon, Epson Device Admin og vår administrerte utskriftstjeneste for små og mellomstore bedrifter, Print365, har vi utvidet rekken av kostnadsbesparende og miljøvennlige utskriftstjenester for bedrifter, sier Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Epson Print Admin er tilgjengelig nå. Ta kontakt med din lokale Epson-forhandler for mer informasjon, eller besøk www.epson.eu/epa.

Nøkkelfunksjoner:

Fordeler for installasjon og kompatibilitetFordeler for administratorerFordeler for brukerproduktivitet
Distribuer sentralt, administrer eksterntRettigheter for tilgangskontrollGodkjenning med ID-kort, pålogging/passord eller ID-nummer
Bred kompatibilitet med Epson-produkterOvervåk ansattes handlinger på flerfunksjonsskriverePersonlig tilpassede grensesnitt for flerfunksjonsskrivere
Fleksible godkjenningsmetoderBruk obligatoriske regler for at brukerne skal spare penger og redusere miljøpåvirkningenSikker pull-utskrift
Støtte for et bredt utvalg av kortlesereKontroller kostnadene og angi forbruk per bruker/gruppe"Skann og send til meg"
Enkelt å vurdere med freemium-programvareOmfattende rapporteringDirekte tilgang til personlig tilpassede forhåndsinnstillinger for skanning
Enkel integrering i alle IT-infrastrukturerBred språkstøtte for grensesnitt for flerfunksjonsskrivere
Bred språkstøtteStatuskontroll av ansatte
Omfattende håndbøker
Kompatibilitet med OS Server-system

 


Om Epson

Epson er en global teknologileder  dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 67 000 ansatte i 90 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 700 ansatte, og hadde en omsetning på 1,577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/