Ny RIP-programvare gir deg bedre utnyttelse av skriveren

Epson Edge Print og Epson Edge Control Dashboard gir deg rask og optimalisert utskrift

Ny RIP-programvare gir deg bedre utnyttelse av skriveren

Epson har lansert Edge Print RIP-programvaren, laget for F-serien av tekstilskrivere. Programvaren leveres med nye skrivere for å gi deg best mulig resultat – raskt og enkelt – og den har høy ytelse med Adobes PS-kjernemotor som behandler PostScript-data for en rekke filformater. Den kjører på Windows – med enkelt oppsett uten dongel – og brukere kan behandle opptil fire skrivere med enkelt oppsett, enkel filadministrasjon, fargekontroll, rastrering, gjentatte trinn og nesting.

Epson Edge Print hjelper kundene med å få best mulig utskriftskvalitet ved hjelp av Precision Dot-teknologi, som velger optimal dråpestørrelse og optimale rastreringsmønstre. Programvaren kombinerer tre viktige Epson-teknologier: Half Tone Module, LUT (oppslagstabeller) og Micro Weave. Brukt sammen med Epsons brede fargeprofil for å gi full utnyttelse av fargespekteret, skaper den jevne overganger og varige farger under ulike lysforhold, og den reduserer kornethet.

Edge Print fungerer også med andre Epson-verktøy, inkludert LFP Accounting Tool. Med Epson Control Dashboard integrert i programvaren kan kundene se skriverstatus, og de kan laste ned utskriftskonfigurasjoner for medier fra Epsons mediebibliotek og sende dem direkte til skriveren.

"For å oppnå resultater av høy kvalitet må kundene angi utskriftsparametere. Epson har forenklet denne prosessen med Edge Print-validerte forhåndssett, inkludert ICC-profiler som kan lastes ned fra nettskyen", sier Neil Greenhalgh, produktsjef for tekstiler hos Epson Europe. "I kombinasjon med koblingen til Epsons LFP Accounting Tool kan vi også hjelpe deg å beregne verdien av hver utskrift basert på forbruk av blekk og papir – slik at du får bedre oversikt over forsyningene for hver jobb. Denne komplette løsningen gir pålitelige, nøyaktige kvalitetsresultater, den reduserer svinn, og den gjør det mulig å skalere produksjonen, for å øke produktiviteten og gi mer lønnsom drift."

Programvaren ble først utgitt med SC-F9300, og den nye oppdaterte versjonen som lanseres i mars, støtter Epsons serie av fargesublimeringsskrivere (SC-F6200, SC-F7200, SC-F9200). Den leveres med alle nye skrivere. Tilgjengelig som tilleggsutstyr for eksisterende eiere.

Epson Edge Print er tilgjengelig fra mars 2018.