Ny serie av blekkskrivere for fleksibel utskrift hjemme

Kompakte Wi-Fi-enheter for flotte bilder og klar tekst

Ny serie av blekkskrivere for fleksibel utskrift hjemme

19. august 2013 –Epsons populære Expression Premium-serie er utvidet med lanseringen av XP-510, XP-610, XP-615, XP-710 og XP-810. Med nye funksjoner for mer fleksibel og brukervennlig utskrift er denne serien ideell for familier som ønsker å kunne skrive ut fotografier av høy kvalitet – uten at dette går ut over tekstkvaliteten.

Expression Premium-skriverne er meget fleksible takket være en bakre bane for spesialmedier[1] slik at du kan skrive ut på kort og tyngre fotopapir. De doble papirskuffene foran[2] gjør det lett å veksle mellom utskrift i foto- og A4-størrelse. Brukerne kan også skrive ut direkte på egnede CD-er og DVD-er,2 og disse skriverne har tosidig utskrift. Dessuten er XP-810 også utstyrt med en tosidig automatisk dokumentmater for tosidig skanning, kopiering og faksing.

Alle skriverne i Expression Premium-serien leveres med Epson Connect[3], som gir deg muligheten til raskt og enkelt å skrive ut tekst og fotografier over Wi-Fi® fra smarttelefoner og nettbrett. I tillegg er disse flerfunksjonsskriverne utstyrt med Wi-Fi DirectTM, som gjør at du kan skrive ut fratrådløse enheter uten å koble til en ruter.

Du kan også skrive ut fra et hvilket som helst sted ved å sende dokumenter og fotografier rett til skriveren pr. e-post, og ved hjelp av Scan-to-Cloud-funksjonaliteten kan du lagre skannede dokumenter direkte i skytjenester.

Expression Premium-produktene omfatter også den nye Epson Creative Print-appen, som du kan bruke for å være kreativ og lage personlige kort og brevark, skrive ut bilder fra Facebook og mer3.Denne serien er også kompatibel med Google Cloud Print.

Skriverne bruker Epsons Claria Premium-blekk som kombinerer svart pigmentblekk med fargebasert cyan, magenta, gult og svart blekk. Det betyr at i tillegg til bestandige tekstdokumenter gir blekket flotte, blanke bilder med stor detaljrikdom, dype svarttoner og levende, naturtro farger.

Blekkpatronene er lett gjenkjennelige på grunn av den særpregede isbjørn-innpakningen, og dette gjør at brukerne umiddelbart kan finne de korrekte blekkpatronene til skriveren sin. Alle patroner er tilgjengelige i standardstørrelse og XL, og sidekapasiteten er tydelig merket foran på pakkene, slik at det blir enklere for brukerne å avgjøre hvilken patronstørrelse som passer best til deres behov.

Disse modellene har også motorisert kontrollpanel og utskuff1, som åpnes automatisk før utskrift. Alt brukeren trenger gjøre er å hente utskriftene1. Den brukervennlige interaktive menyen gir mulighet for PC-fri fotoutskrift fra minnekort og PictBridge-enheter.

Katharina Zimmermann, produktsjef i Epson Europe, sier: “Vi har konstruert Expression Premium-serien for å dekke alle kundenes behov og utvidet serien til lavere prisklasser. Skriverne er ikke bare ekstremt brukervennlige, men også kompakte – alt en hjemmebruker kan ønske seg.”

Expression Premium XP-810, XP-710 og XP-615/XP-610 blir tilgjengelige fra september 2013, mens XP-510 blir tilgjengelig fra oktober 2013. Anbefalte utsalgspriser er henholdsvis kr. 1.995,-, 1.495,-, 1.295,- og 1.095,- inkl. mva.

Funksjoner●P-810●P-710●P-610●P-615●P-510
Skriv ut, skann, kopierog faks
Claria Premium-blekk – ideelt for flotte, blanke bilder og skarpe, klare tekstdokumenter
Kompakt størrelse
Epson Connect1 (Epson iPrint, postutskrift, fjernskriverdriver)og skann til nettskyog skann til nettskyog skann til nettskyog skann til nettsky
Skriv ut mens du er på farten, fra smarttelefonen eller datamaskinen med Google Cloud Print
Wi-Fi-tilkoblingog Ethernet
Wi-Fi DirectTM for trådløs utskrift uten nettverk
Enkel å installere med automatisk konfigurasjon av Wi-Fi[4]
Tosidige utskrifter
Automatisk, dobbeltsidig dokumentmater----
Mating av spesialmedier på baksiden for ekstra tykt papir og fotopapir---
Motorisert kontrollpanel og utskuff---
Berøringsskjermen på 8,8 cm har en brukervennlig interaktiv meny.---
6,4 cm stor LCD-fargeskjerm med smart berøringspanel---
3,7 cm LCD-skjerm----
Doble frontmatedepapirskuffer for papir i fotostørrelse og A4-ark-
Skriv direkte ut på spesielle CD-er / DVD-er-
Utskriftshastighet på inntil32sider i minuttet[5]
FargeSvartSvartSvartHvitSvart
Modus for svart utskrift – fortsett å skrive ut dokumenter med svart tekst når fargeblekkpatronene er tomme

Merknader til redaktøren

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika, og det ligger i Amsterdam. Epson Europe har 1,727 ansatte, og hadde en omsetning 1,540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050 
http://eco.epson.com/


[1]Kun XP-710 og XP-810

[2]Ikke tilgjengelig på XP-510

[3]Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke språk og enheter som støttes, kan du besøke www.epsonconnect.eu.

[4]Det automatiske oppsettet er kompatibelt med Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Mac OS.

[5]Besøk www.epson.eu/testingfor mer informasjon