Nye 44-tommersskrivere fra Epson: SureColor SC-P8500D og SC-T7700D

SureColor SC-P8500D og SC-T7700D gir høy produktivitet kombinert med høyeste sikkerhetsstandarder

Nye 44-tommersskrivere fra Epson: SureColor SC-P8500D og SC-T7700D

Nye 44-tommersskrivere fra Epson

Epson har lansert 44-tommerskriverne SC-T7700D for arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og POS-markedet og SC-P8500D for fotoproduksjon. Begge er utviklet for brukere som ønsker en kompakt og stilig dobbel-rull-skriver med høyeste nivå av sikkerhet kombinert med eksepsjonell produktivitet og bildekvalitet. 

Storformatskriverne passer sømløst inn i de fleste arbeidsmiljøer. Den flate baksiden gir mulighet for plassering inntil vegg og den flate overflaten kan brukes som arbeidsbenk for prøvetrykk. Brukeropplevelsen er også forenklet ytterligere ved at alt er tilgjengelig fra forsiden slik at du ikke trenger å flytte på skriveren.   
Produktiviteten er optimalisert som følge av 2,64-tommer PrecisionCore MicroTFP-skriverhode og teknologi for Variable Sized Droplet og Nozzle Verification. En ny og forenklet funksjon for automatisk rullmating gjør mediainstallasjon og bytte mellom papirruller enkelt. Og den valgfrie arkmottakeren Production Stacker kan stable ferdig kuttede utskrifter fra opptil to ruller. 

Skriverne har en rekke forbedrede IT- og sikkerhetsfunksjoner. Sikker kommunikasjon via nettverksautorisasjon, databeskyttelse og tilgangskontroll innebærer at konfidensielle dokumenter kan beskyttes. Støtte for åpne plattformer betyr at brukere kan benytte uavhengige programleverandører skreddersydd for deres print-løsninger. Applikasjoner som Epsons Cloud Solution PORT og programvareverktøy for håndtering av eksterne trusler gjør printerne ideelle for kommersielle virksomheter. 

SureColor SC-T7700D
SureColor SC-T7700D er utviklet for arkitekt-, ingeniør- og byggebransjen med behov for presise CAD-planer og -tegninger, i tillegg til detaljhandlere som trenger POS-materiell med nøyaktig fargegjengivelse. Den høye sikkerheten gjør skriveren ideell for offentlige virksomheter. Seksfargers Ultrachrome XD3-blekket har et nytt rødt blekk som gir levende fargedybde og skarpe linjer. 

SureColor SC-P8500D
SC-P8500D er utviklet for høyvolums posterproduksjon og printvirksomheter som tilbyr storformatsfotoutskrifter som selvtjeneste. Seksfargers Ultrachrome Pro6-blekket har sort matt og fotosort i tillegg til et nytt grått blekk for jevne graderinger og redusert korntetthet.