Nye A3- og A4-blekkskrivere for bedrifter oppfyller de høye kravene til travle arbeidsgrupper

Svart-hvitt-serien gir 40 000 sider, den høyeste blekkapasiteten i sitt segment

Nye A3- og A4-blekkskrivere for bedrifter oppfyller de høye kravene til travle arbeidsgrupper

WF-C8690

Epson har lanset to nye serier med WorkForce Pro-flerfunksjonsskrivere og -skrivere for travle kontorer. De sørger for å levere den enestående blekkskriverteknologien, som har lav påvirkning på miljø, lite behov for brukerinngrep og høy produktivitet, til små arbeidsgrupper som ønsker både A3- og A4-funksjonalitet. WF-C8690, WF-C8610 og WF-C8190 gir forbedret ytelse for A3-utskrift i dette segmentet, mens WF-M5799DWF, WF-M5299DW og WF-M5298DW gir raske og pålitelige svart-hvitt-utskrifter i A4 med lave totalkostnader.

Umardeep Sappal, produktsjef hos Epson Europe, sier: "Disse blekkskriverne, som slår laserskrivere, sparer penger, strøm og tid, og er fulle av produktivitets- og dokumenthåndteringsfunksjoner. De er spesielt utformet for å redusere miljøpåvirkningen, redusere behovet for inngripen og effektivisere arbeidsflyten, og samtidig holde kostnadsbesparelser i kjernen av hva de gjør. Lite behov for brukerinngrep og miljømessige gevinster gjør disse enhetene ideelle for spesialiserte vertikale markeder, for eksempel utdanningssektoren, helsevesenet, offentlig sektor og detaljhandelen, for å oppfylle både utskrifts- og CSR-behovene deres."

For bedriftskunder som ønsker å ha muligheten for A3-utskrifter, men som ikke har behov for den høye kapasiteten til Epsons Enterprise- eller RIPS enheter-, er WF-C8000-serien ideell. Ikke bare produserer den vanlige A4-dokumenter raskt og med en første side ut-tid (FPOT) på 5,5 sekunder, den åpner også opp for en rekke bruksområder for A3-dokumenter, for eksempel interne brosjyrer, brosjyreutkast for korrekturlesing, Excel-regneark, arbeidstegninger, oppgaveark for klasserom, hefter og mye mer.

I tillegg oppfyller WF-M5000-serien kravene til bedrifter der det er nødvendig med en robust utskriftsløsning for svart-hvitt med konkurransedyktige totale eierkostnader for bruk i små arbeidsgrupper med et stort utskriftsvolum. Den imponerende blekkapasiteten på opptil 40 000 sider – den høyeste i sitt segment 1– bidrar til å levere disse lave totale eierkostnadene, samtidig som den krever minimal inngripen fra brukeren. Dette øker ikke bare produktiviteten, men utskriftsprosessen, som ikke krever varme eller kontakt, gir også omfattende mediefleksibilitet.

Utskrift med disse modellene bruker minst 90 % mindre strøm enn sammenlignbare laserskrivere 2, noe som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen og redusere brukernes strømregninger. Og dette er samtidig som de fremdeles kan levere første side ut på 4,8 sekunder, raskere enn sammenlignbare laserskrivere 3.

Begge seriene er laget spesielt for bedrifter og tilbyr programvare og verktøy som oppfyller behovene til ulike brukere. Verktøy og programvare som Epson Print Admin, Document Capture Pro 4og Epson Device Admin, legger til flere funksjoner på enheten – mer enn bare utskrift og skanning. Epson Open Platform 5og samarbeidet med uavhengige programvareleverandører gjør at vi kan tilby ekstra løsninger, som PaperCut-programvaren for utskriftsadministrasjon.

1. Ca. antall sider. Den faktiske kapasiteten varierer etter bruksforholdene og det som skrives ut. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield. Sammenlignet med de 20 bestselgende svart-hvitt-laserskriverne i Vest-Europa og Sentral- og Øst-Europa, med en utskriftshastighet mellom 21 og 45 sider i minuttet, som er definert av IDC i 12 måneder frem til desember 2017. Dataene er hentet fra BLI der det er mulig, eller som angitt på produsentenes hjemmesider.
2. Sammenlignet med de 10 bestselgende svart-hvitt-laserskriverne i Vest-Europa og Sentral- og Øst-Europa, med en utskriftshastighet mellom 21 og 45 sider i minuttet, som er definert av IDC i 12 måneder frem til desember 2017. Dataene er hentet fra BLI der det er mulig, eller som angitt på produsentenes hjemmesider.
3. Sammenlignet med de 10 bestselgende svart-hvitt-laserskriverne i Vest-Europa og Sentral- og Øst-Europa, med en utskriftshastighet mellom 21 og 45 sider i minuttet, som er definert av IDC i 12 måneder frem til desember 2017. Dataene er hentet fra BLI der det er mulig, eller som angitt på produsentenes hjemmesider.
4. Bare på alt-i-ett-enheter.
5. Bare kompatibel med flerfunksjons PCL/PS-enheter.