Nytt Epson-papir: Enkel utskrift på bordplater, keramikk og annet

Nytt hurtigtørkende, konsistent overføringspapir for blekksublimering, perfekt for stive materialer og tekstiler

Nytt Epson-papir: Enkel utskrift på bordplater, keramikk og annet

18. mai 2015 – Epson lanserer det nye DS Transfer Multipurpose-papiret, et prisgunstig overføringspapir for sublimering som er ideelt for små og mellomstore produsenter av stive materialer[1]. Det har aldri vært enklere eller mer kostnadseffektivt å påføre dekorativt design på fotografiske plater av aluminium, iPhone-etuier, keramiske fliser, krus og trematerialer.

DS Transfer Multipurpose-papiret er fleksibelt og enkelt å bruke. Det fås i lange ruller og er spesielt beregnet på overføring av dekorativt design til harde underlag, men det er også fleksibelt, og virker på polyesterbaserte tekstiler.

DS Transfer Multipurpose er et mellomtungt papir på 105 g/m2. Det er alltid stabilt, og krøller ikke under blekkoverføringen. Den spesielle pustende utformingen gjør at blekkdampen kan spre seg under sublimeringsprosessen.

Brukerne får konsekvent skarpe resultater med et stort fargespillerom, inkludert utskrifter i fotokvalitet, og den høye blekkoverføringsraten gir mindre svinn.

DS Transfer Multipurpose-papir er tilgjengelig nå, med priser fra kr 117 eks. mva.

Nøkkelfunksjoner:

  • 105 g/m2r
  • Stort fargespillerom
  • Tørker hurtig
  • Pustende utforming
  • Kompatibelt med Epson UltraChrome DS-blekk
  • Lagd for best mulig resultat med fargesublimeringsskriverne Epson SC-F6000, Epson SC-F7000 og Epson SC-F7100
  • Kompatibel med tredjeparts RIP-systemer

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Faste overflater må ha polyesterbelegg.