Nytt fotoflaggskip fra Epson

A3+ fotoskriver med nytt UltraChrome HD-blekk som gir enestående kvalitetsutskrifter

Nytt fotoflaggskip fra Epson

Epson lanserer SureColor SC-P600, en rask, fleksibel og brukervennlig skriver som produserer profesjonelle kvalitetsfotoutskrifter i størrelser opp til A3+.

SureColor SC-P600 er Epsons toppmodell innen A3-fotoskrivere. Den kombinerer kvalitet, produktivitet og trådløs kommunikasjon i en kompakt og rimelig pakke. SureColor SC-P600 bruker Epsons nye UltraChrome HD-blekk og Vivid Magenta til å produsere førsteklasses kvalitetsutskrifter. Det nye ni-fargers UltraChrome HD-blekksettet kan gjenskape et svært stort fargespillerom, og med en tetthet på 2,84 DMax er den ledende innen høyest tetthet i sorte farger1. Det gir både dype og levende svarttoner og utrolig jevne toneoverganger.

SureColor SC-P600 er perfekt både for amatører og halvprofesjonelle fotografer og appellerer også til bransjer som arkitekter, eiendomsmeglere og reklame-/designbyråer som regelmessig har behov for kvalitetspresentasjoner i farger.

Skriveren har enestående trådløs kommunikasjon via Wi-Fi Direct® for utskrift fra smarttelefoner, nettbrett og PC, samt støtte for Epson Connect og Google Cloud Print.

SureColor SC-P600 er utviklet for middels store utskriftsmengder og bruker bare 153 sekunder på en utskrift på 11x14 tommer. Med doble papirbaner er det enkelt å skrive ut i A3+ på et stort utvalg av foto- og kunstpapir, lerret og tykke medier, mens muligheten til å bruke rullpapir er perfekt for å skrive ut panoramabilder. Brukergrensesnittet er en fargeberøringsskjerm på 2,7 tommer, som er unikt for SureColor SC-P600 i A3+ sektoren2, og gjør den enkel å konfigurere og betjene, selv uten en PC.

SureColor SC-P600 vil bli vist for første gang i Europa på Photokina (stand B11, hall 2.2, 16-21. september 2014, Koelnmesse, Köln).

Se pressemelding i pdf for fotnoter og nøkkelspesifikasjoner.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com