Øk omsetningen og styrk kundelojaliteten med en fullfargeskriver for kuponger

Øk omsetningen og styrk kundelojaliteten med en fullfargeskriver for kuponger

05. juli 2013 – Epson TM-C710er per i dag den eneste salgsstedsskriveren for kuponger i fulle farger. Med sine kompakte ytre mål kan den lett installeres ved kassen. Den er ideell for kupongkampanjer, og bidrar til økt omsetning og styrket kundelojalitet. Med TM-C710 kan du skrive ut kuponger i farger på transaksjonstidspunktet, slik at du kan nå alle kundene dine med målrettet markedsføring.

Med fargeutskrift i høy kvalitet blir kuponger noe annet enn kvitteringer. Kampanjene blir mer synlige og innløsningsfrekvensen høyere, noe som gir flere tilbakevendende kunder og bygger kundelojalitet. Med utskrift etter behov kan du skreddersy spesialtilbud, kampanjer og budskap til hver enkelt kunde.

For å gi kundene dine rask betjening leverer TM-C710 en kupong i vanlig størrelse (20 cm, 360 x 180 dpi) på rundt to sekunder. Den er også brukervennlig, slik at betjeningen kan skifte blekk og papir på sekunder. TM-C710 er økonomisk også. Blekkpatronene med høy kapasitet gir opptil 4000 kuponger per patron, og det smarte systemet for patronstyring sikrer at blekket brukes til siste dråpe, slik at totalkostnaden per kupong blir svært lav.

Thierry Rohart, sjef for systemenheter i Epson Europa, sier: “De flotte kupongene du kan skrive ut med TM-C710, gjør den til et ideelt verktøy for mer effektiv kommunikasjon med kundene. Den kan brukes til en rekke typer arrangementer, kampanjer, lojalitetsprogrammer og VIP-salg, og er nyttig for å nå nye kunder og få mer trafikk i butikken.”

Nøkkelfunksjoner:

Målrett mot kundene mer effektivt med personlig tilpassede fullfargekuponger av høy kvalitet

Skriv ut kuponger etter behov på salgsstedet for å kundene til å komme tilbake

Skreddersy kampanjer og budskap til hver enkelt kunde

Kompakt utforming for enkel plassering ved kassen

Rask utskrift for rask betjening av kundene

Enkel å bruke – blekk og papir kan byttes på sekunder

Økonomisk – smart system for patronstyring sikrer at blekket utnyttes til siste dråpe

Lav total eierkostnad – blekkpatroner med høy kapasitet gir mange kuponger

Dobbelt USB- og Ethernet-grensesnitt for enkel integrasjon

Informasjon til redaktøren

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe har 1,727 ansatte, og hadde en omsetning 1,540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050 
http://eco.epson.com/