Rask, enkel og rimelig mobil utskrift

Epson utvider sine trådløse utskriftsalternativer med den nyeste Expression Home-serien

Rask, enkel og rimelig mobil utskrift

Expression Home XP-452

Flere personer ønsker større utskriftsfleksibilitet, og Epsons nyeste serie av kompakte og rimelige alt-i-ett-skrivere for hjemmet tilbyr Wi-Fi Direct som standard, noe som gjør mobil utskrift enda enklere (Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452, XP-455).

Mohamed Musa, produktsjef i Epson Europe, sier: "Hjemmeskrivere trenger ikke å være komplisert – de bør være rimelige, brukervennlige, stilige og tilby en rekke fleksible utskriftsmåter. Ingen har tid eller tålmodighet til å bale med tungvinte ledninger eller gå gjennom kompliserte oppsett. Det er derfor alle de nyeste Expression Home-skriverne tilby enkle alternativer for trådløs mobil utskrift. Vi ønsker at alle skal kunne skrive ut med minimalt med bryderi – så enkelt er det."

I serien kan brukerne finne en skriver som gir dem funksjonene de trenger for å skrive ut på den måten som passer dem best. Alle skriverne drar nytte av Wi-Fi, slik at folk kan skrive ut og skanne trådløst i hjemmet, og Wi-Fi Direct gjør at brukerne kan skrive ut direkte fra en kompatibel mobil enhet uten behov for et trådløst nettverk.

For dem som ønsker større frihet, tilbyr XP-352/355 et minnekortspor og en 3,7 cm LCD-skjerm, pluss Apple Airprint 1og Google Cloud Print. XP-452/455 tar et skritt videre med Scan-to-Cloud og en stor 6,8 cm LCD-skjerm.

Expression Home-serien fortsetter også å dra nytte av gratis nedlastbare mobile utskriftsløsninger med Epson Connect 2.  Du kan bruke appen Epson iPrint 2til trådløs utskrift og skanning fra hvor som helst i hjemmet. De kunstnerisk anlagte kan bruke appen Creative Print 2til å skrive ut bilder direkte fra Facebook, lage tilpassede hilsningskort og brevpapir, og til og med gjøre bildene om til maler for fargelegging. Med Email Print 2er det også mulig å skrive ut fra nesten hvor som helst i verden helt enkelt ved å sende filer direkte til skriveren via e-post.

Disse skriverne gir god valuta for pengene og bruker Claria Home-blekk – et firefargers farge- og pigmentblekk fra Epson. Det produserer skarpe, klare tekstdokumenter og glansede bilder av høy kvalitet. Og siden skriverne bruker separate blekkpatroner, trenger du bare bytte ut fargen du er tom for.

Skriverne i Epsons Expression Home-serie er rimelige, kompakte og stilige – utformet for å passe inn i ethvert hjem. De tilbyr utskrift, skanning og kopiering samt en rekke funksjoner som gjør livet enklere.

Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452, XP-455 er tilgjengelige fra 1 .juni 2018.

1. AirPrint-aktiverte skrivere fungerer med iPhone 4s og senere, iPad 2 og senere, alle modellene av iPad Air og iPad mini, 5. generasjon iPod touch med den siste versjonen av iOS og Mac med den siste versjonen av OS X.
2. Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Besøk www.epson.no/connect for mer informasjon om støttede språk, enheter og annet.
3. Utskriftshastigheter: Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittlig ESAT fra testen av standard ensidig utskrift i kontorkategorien. Besøk www.epson.eu/testing for mer informasjon