Responsiv display utvider bruksområdet til helsevesenet, kommersiell droneflyging, ingeniørvirksomhet og annet

Moverio BT-35E gjør det mulig å få tilgang til en feed med lav ventetid fra ønsket enhet

Responsiv display utvider bruksområdet til helsevesenet, kommersiell droneflyging, ingeniørvirksomhet og annet

Epson har lansert den nyeste versjonen av Moverio-smartbrillene, BT-35E. Epson har lyttet til tilbakemeldinger fra kunder og utviklet de nye smartbrillene slik at de enkelt kan brukes sammen med eksisterende maskinvare via HDMI- og USB-C-tilkobling med nesten null ventetid. Resultatet er et produkt som tar Epsons optiske ekspertise til en utvidet målgruppe gjenom bruk i helsevesenet, kommersiell droneflyging, ingeniørvirksomhet, underholdning og mye mer.

Valerie Riffaud-Cangelosi, leder for markedsutvikling i Epson Europe, sier det slik: "Disse hands-free Si-OLED-drevne binokulære, gjennomsiktige smartbrillene kan levere mye forskjellig innhold med nesten null ventetid fra en rekke enheter ved hjelp av HDMI- eller USB-C-tilkobling. Dette er nyttig for alt fra helsepersonell som må holde fokus på pasientene, til dronepiloter som ønsker fordelene ved utvidet virkelighet. Målet med disse brillene er å gjøre de optiske innovasjonene våre tilgjengelige for et bredere publikum, som kan bruke brillene som en gjennomsiktig skjerm for deres eksisterende maskinvare."

Noen eksempler på bruk av BT-35E:

 • Som primær eller sekundær skjerm for helsepersonell. I stedet for å snu seg rundt for å se på en skjerm kan legen ha fokus på pasienten og beholde en mer naturlig posisjon.

 • Som primær eller sekundær skjerm til ingeniørvirksomhet som krever lav ventetid og høyere effektivitet, inkludert ekstern assistanse.

 • I underholdningsbransjen kan fornøyelsesparker og museer bruke smartbrillene til å forbedre kundeopplevelsen, for eksempel ved å spille av videoinnhold eller bruke dem som en heads up-skjerm.

 • For kommersielle droner – som DJI Phantom 4 Pro – kan smartbrillene brukes som en sekundær FPV-skjerm for kontrollere med en primær skjerm og HDMI-utgang.

BT-35E er utviklet med kommersielle bruksområder i tankene. Den slitesterke og behagelige designen betyr at de kan brukes om og om igjen av flere brukere. De sitter behagelig på over lengre tid, uavhengig av brukernes ansikts- og hodeform og hodestørrelse og om de bruker briller.

Epsons fokus på et bredt utvalg av kommersielle bruksområder skiller Moverio-serien fra andre smartbriller på markedet. Serien er utviklet først og fremst med tanke på funksjonalitet. Den har slått an blant forretningskunder og uavhengige programvareleverandører (ISV-er).

BT-35E er tilgjengelige fra juli 2018.

Nøkkelfunksjoner:

 • Epson Si-OLED-skjerm

 • 720p HD-oppløsning

 • En lang rekke innebygde sensorer, inkludert 5 MP-kamera, gyroskop, akselerometer, kompass og omgivelseslyssensor

 • Grensesnitt med HDMI- og USB-C-tilkobling

 • Kompakt og lett design – passer til de fleste hodestørrelser og kan brukes utenpå vanlige briller

 • Støtte for 3D-innhold side-ved-side

 • Nakkerem for en fullstendig håndfri opplevelse

 • Unik nesepute som egner seg til bruk over egne briller

 • < > justerbare armer som gjør dem mer behagelige å ha på seg

  Epson leverer API for kameraet og sensorer