Revolusjonerende høyhastighets A3 MFP-enhet for bedrifter

Gled deg over de miljøvennlige fordelene som bare blekkskriverteknologi kan tilby, selv når du skriver ut dobbeltsidig med 100 sider i minuttet

Revolusjonerende høyhastighets A3 MFP-enhet for bedrifter

Neste generasjons superraske, miljøvennlige blekkskrivere for bedrifter er her: WorkForce Enterprise. Denne ultraraske A3-fargeskriveren for kontorer med 100 bilder i minuttet leverer de miljøvennlige fordelene som bare blekkskriverteknologi kan tilby, med lavt strømforbruk og mindre bruk av rekvisita til prisen av en avdelingslaserkopimaskin. WorkForce Enterprise WF-C20590 følges av en versjon for 75 bilder i minuttet, WF-C17590, der begge er utformet for å dekke behovene til avdelingskontorer i store selskaper og små og mellomstore bedrifter, spesielt for dem som har topper med høye volumer.

For ytterligere å forbedre kvaliteten på skriveren, har Epson lagt til en rekke teknologinyvinninger, inkludert et selvreparerende skrivehode for å eliminere bånddannelse og et elektrostatisk transportbelte for å opprettholde kvaliteten ved høye hastigheter. Denne nye teknologien gir dessuten en merkbar endring i den miljømessige ytelsen, ved å redusere strømforbruket med opptil overveldende 96 % sammenlignet med laserskrivere med samme hastighet 1uten at du trenger en spesialisert strømforsyning.

Darren Phelps, Director of Business Imaging hos Epson Europe, sier, "WorkForce Enterprise reduserer miljøpåvirkningen for utskrift ved å gi en løsning for lavt strømforbruk, med mindre rekvisita, samtidig som den leverer utrolig raske utskrifter med høy kvalitet. Ettersom de har langt færre deler enn tilsvarende laserbaserte MFD-er, lover denne serien bedre driftssikkerhet og økning av skriverens oppetid.

"Vi visste at vi hadde noe spesielt så snart vi så WorkForce Enterprise i laboratoriet, men det har vært reaksjonene fra forhandlere i hele Europa som virkelig har bekreftet hvor banebrytende denne nye serien er. Vi tok denne modellen med oss til byer over hele kontinentet, inkludert Praha, Lille, Aten, Helsinki og mange flere for å samle inn avgjørende tilbakemeldinger som vi har brukt til å skape et best mulig Epson-produkt."

Energieffektiviteten går ikke på kompromiss av ytelsen. Linjehodet som gir svært høye hastigheter og ypperlig utskriftskvalitet er utviklet rundt skalerbar teknologi som Epson først tok i bruk i industrielle systemer, som storformat-etikettpresser. Den bemerkelsesverdige, nye linjehodeutformingen, som bare er 43 mm bred og inneholder omtrent 33 500 dyser, tilbyr enestående feilgjenkjenning og variabel dråpestørrelse-teknologi for å redusere bånddannelse. Dette kompakte, men utrolige detaljnivået forbedrer ikke bare ytelsen, det sørger også for fart og pålitelighet for team med høy produktivitet der nedetid ikke er et alternativ. En perfekt symbiose av ytelse og effektivitet.

Etterbehandleren for WorkFlow Enterprise (ekstrautstyr) legger til rette for automatisk etterbehandling av dokumenter, og en maksimal papirkapasitet på 5 350 ark med papirmating og 4 000 arks stifte-og stableenhet (ekstrautstyr) kan forbedre effektiviteten og spare tid og krefter. I tillegg er disse modellene kompatible med et bredt utvalg av løsninger for og bygget for brukereffektivitet med mobil utskrift og skanning fra smartenheter med NFC. Verktøy og programvare som for eksempel Email Print for Enterprise, Epson Print Admin og Document Capture Pro legger til ekstra funksjonalitet – mer enn bare utskrift og skanning.

WF-C20590 er tilgjengelig fra juni 2017. 

Nøkkelfunksjoner

 • Modeller med 75 sider i minuttet og 100 sider i minuttet er tilgjengelig

 • Rask DualScan (Ensidig / Tosidig): 60 / 110 bpm

 • Lavt strømforbruk – 320 W (det kan være så lite som 180 W)

 • Standard 600 x 1200 dpi – Høy utskriftskvalitet opptil 600 x 2400 dpi

 • Farger, opptil SRA3-format ved hjelp av flerbruksskuff

 • Epson Open Platform-klar

 • Blekkpatroner med høy kapasitet: K = 2 x 50 sider, CMY = 50 sider

 • DuraBrite pigmentblekk

 • 9-tommers fargeskjerm TP

 • 5 350 ark (80 g/m2) maks. papirkapasitet med papirmating (ekstrautstyr)

 • 4 000 arks etterbehandler tilgjengelig med stable- og stifteenhet

 • Dysekontrollteknologi sikrer konsekvente utskrifter

 • Elektrostatisk transportbelte, slik at papiret er helt flatt når det skrives ut på

 • Kompatibilitet med utskriftsspråk, inkludert PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF), ESC/P-Raster

1. Basert på Epson WorkForce WF-C20590 sitt maksimale strømforbruk på 320 W og sammenlignbar hastighetsmodell Xerox Color 1000i Press sitt maksimale strømforbruk på 7600 W, basert på produsentenes egne spesifikasjoner.