Rimelig kvitteringsskriver som sparer deg for tid og penger

Perfekt kombinasjonen av pris, pålitelighet og hastighet

Rimelig kvitteringsskriver som sparer deg for tid og penger

20. oktober 2013 – Den nye TM-T20II er en av de rimeligste kvitteringsskriverne fra Epson,Europas ledende POS-produsent[1]. TM-T20II er perfekt for bedrifter som ønsker valuta for pengene og driftssikkerhet, med rask utskrift på 80 mm kvitteringspapir.

Papirsparefunksjonen i TM-T20II reduserer margene, slik at du sparer opptil 12 mm papir for hver utskrift. Det kan bli ganske mange papirruller du sparer i løpet av mekanismens levetid på 15 millioner linjer. TM-T20II er konstruert for problemfritt vedlikehold og bygd etter Epsons anerkjente standarder for kvalitet og driftssikkerhet, med to års garanti for ekstra trygghet. Skriverens ENERGY STAR-kvalifiserte strømeffektivitet hjelper deg å redusere strømregningene og innvirkningen på miljøet.

- TM-T20II er perfekt for bedrifter som ønsker en POS-skriver som er enkel å installere, rask og rimelig – både i innkjøp og drift. Med utskriftshastigheten på 200 mm per sekund får du raskt unna køene, og papirsparefunksjonen gir mindre papirsvinn, noe som sparer både tid og penger. Det gjør også at brukerne kan yte bedre kundeservice, siden de kan konsentrere seg om kundene sine i stedet for å skifte papirrull så ofte, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

TM-T20II er en effektiv løsning som er ideell for butikker og servicenæringen. TM-T20II støtter alle aktuelle operativsystemer, er enkel å integrere og kan monteres vannrett eller loddrett med det medfølgende veggfestet. Du kan velge mellom serie- eller Ethernet-kommunikasjon. Innebygd USB er standard.

TM-T20II kommer i handelen i januar 2014, til en anbefalt utsalgspris fra kroner 1402 eks. mva.

Funksjoner

Termisk POS-skriver

Utskriftshastighet på 200 mm/s

To modeller: 1) USB + seriell 2) USB + Ethernet

Automatisk papirsparefunksjon

Funksjon for kupongutskrift

ENERGY STAR-sertifisert

Ekstern strømforsyning

Mekanismen har en levetid på 15 millioner linjer

Den automatiske papirskjæreren har en levetid på 1,5 millioner skjæringer

Gjennomsnittstid før feil er 360 000 timer

Gjennomsnittsskjæring før feil på 60 millioner linjer

Levetid for skrivehodet på 100 km

Gir lydsignal for å varsle når en kvittering skrives ut

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika, og det ligger i Amsterdam. Epson Europe har 1727 ansatte, og hadde en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Kilde: Interconnection Consulting, 2013