Rimelige projektorer bidrar til å optimere bedriftspresentasjoner

De nyeste projektorene tilbyr bilder av høy kvalitet selv i lyse omgivelser

Rimelige projektorer bidrar til å optimere bedriftspresentasjoner

Som et krav fra næringslivet og utdanningssektoren har Epson, som er verdensledende på videoprojektormarkedet[1], introdusert projektorene EB-1880, EB-1860 og EB-1840W. Dette er en serie med rimelige og kompakte projektorer som er utformet for å levere presentasjoner av høy kvalitet raskt og enkelt, med en rekke nyttige funksjoner.  Projektorene kommer med Epsons 3LCD-teknologi og leverer et livaktig bilde av høy kvalitet, takket være en lysstyrke som er like høy for hvitt som for farget lys på opptil 4000 lumen og et kontrastforhold på 2 500:1

Det kunne ikke vært enklere å bruke og sette opp serien. Projektorene søker automatisk etter videokilden, slik at brukeren ikke trenger å gjøre noe etter å ha koblet den til. Lyd leveres av en innebygd høyttaler, med en effekt på 10 W for EB-1880 og 5 W for EB-1860 og EB-1840W. 3-i-1-USB-visningsfunksjonen betyr at én enkelt kabel er alt du trenger for kontroll av lyd, bilde og mus. For mer brukervennlighet, tar justering av bildet bare sekunder. Vertikal trapeskorreksjon er automatisk og horisontal trapeskorreksjon kan justeres ved hjelp av en intuitiv glidebryter eller egen knapp.

Serien er også allsidig. EB-1880 har en rekke med innganger, inkludert HDMI. Alle modellene i serien har en kontakt for direkte tilkobling av Epsons ELP-DC06 USB-dokumentkamera for nærbilder av dokumenter eller 3D-objekter.

Frederic Haton, produktsjef for projektorer hos Epson Europe sier: “Ikke bare tilbyr denne nye projektorserien høy lysstyrke og en rekke med nyttige funksjoner til en rimelig pris, men eierkostnadene er ekstremt lave fordi projektorene har et lavt strømforbruk kombinert med en lang lampelevetid.

En annen fordel er muligheten til fjernovervåking over nettverk. Dette hjelper med å holde vedlikeholdskostnadene nede ved å tillate at den overvåkes fra ett enkelt punkt på nettverket, som fjerner behovet for fysiske kontroller.”

EB-1880, EB-1860 og EB-1840W er lansert og har en pris på henholdsvis 9.734,-, 7.139,- og 7.139,- (ekskl. MVA).

NøkkelfunksjonerEB-1880EB-1860EB-1840W
Lysstyrke for hvitt og farget lys på 4000 lumen3700 lumen
●GA-bilde med høy kvalitet og kontrastforhold på 2 500:1WXGA
Automatisk gjenkjenning av videokilde
Praktisk innebygd høyttaler på 10 W5 W5 W
3-i-1-USB-visning
Automatisk vertikal trapeskorreksjon
Horisontal trapeskorreksjon med intuitiv glidebryteregen knapp
Stort utvalg av innganger
HDMI-inngang--
Koble direkte til Epson ELP-DC06-dokumentkameraet
Liten og kompakt – ideell til takmontering
Ekstra lang justerbar fot for skrivebordsbruk
Lang lampelevetid og lavt strømforbruk
Fjernovervåking over nettverk reduserer vedlikeholdet
2 års garanti på projektor og 1 års garanti på lampe

 


[1]Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com