Se videoen - smart produktdemo med Epson Moverio BT-200-smartbriller

Se videoen - smart produktdemo med Epson Moverio BT-200-smartbriller

Tarkett er en verdensledende produsent av gulvløsninger. I Frankrike har selskapet nå tatt i bruk Epsons Moverio-smartbriller for å skape en unik kundeopplevelse. Dermed kan selgerne demonstrere Tarketts ‘Excellence’-serie av kommersielle gulvbelegg for arkitekter, designere, byggeiere og installatører i 3D slik rommet vil se ut med de forskjellige gulvproduktene.

Gjennom Moverio BT-200 og en spesiallaget app utviklet av 360world, kan brukere bytte mellom over 100 gulvbelegg og se dem i tre forskjellige rom.

- Til nå har tilbakemeldingene fra både salgsteamet og kundene vært ekstremt positive. Med Moverio blir produktene mer livaktige og kundene får mulighet til å se hvordan et rom vil se ut i stedet for å bare visualisere det med vareprøver eller 2D-presentasjoner. Tarketts mål er å ta i bruk innovativ teknologi for å støtte opp driften og tilby en fremragende digital, sier Julien Hamon, digital manager EMEA, Tarkett.

– Dette er en unik måte å bruke våre produkter på, og det er spennende å arbeide med Tarkett og 360world for å lage denne løsningen. Våre Moverio BT-200-smartbriller vil kunne tilpasses til Tarkett når de videreutvikler løsningen, legger til flere produktserier og senere tilbyr muligheten til å legge til en virkelig romplan og utvidet virkelighet (AR) for ytterligere forbedre innlevelseskvaliteten, sier Valerie Riffaud-Cangelosi, markedsutviklingsleder i Epson Europe.

Erfaringene fra Frankrike gjør at Tarkett nå skal rulle ut løsningen også i andre land.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com/