Si farvel til blekkpatroner med Epson

Ikke behov for blekkpatroner. To års forbruk av blekk inkludert1og svært lave utskriftskostnader. EcoTank er de mest kostnadsbesparende skriverne til nå

Si farvel til blekkpatroner med Epson

1. september 2015 – Epsons nye, brukervennlige EcoTank-skriverserie reduserer utskriftskostnaden per side vesentlig: To års forbruk av blekk[1] er inkludert i pakken og det er ingen skjulte kostnader. De fem nye skriverne er utviklet for hjemmebruk, hjemmekontorer og små kontorer hvor rimelige utskrifter er førsteprioritet, og har blekktanker som kan fylles opp, slik at behovet for blekkpatroner forsvinner. Selv om hovedfokus er rimelige utskrifter, har skriverne likevel Epsons Micro Piezo-teknologi, som gir skarpe, tydelige og nøyaktige utskrifter.

- De nye EcoTank-skriverne byr ikke på noen overraskelser. Den store mengden blekk som leveres med hver modell, innebærer at skriverne trenger svært lite vedlikehold de første to årene. Etter det har brukerne selv sett verdien av den store, kostnadseffektive utskriftskapasiteten, som gir gjennomsnittlige besparelser på 70 %[2]. ET-4550 har kapasitet til tosidig utskrift, og kan skrive ut imponerende 11 000 sider uten behov for påfyll av blekk. Påfyllsflasker med blekk er svært rimelige, noe som gjør utskriftene enda billigere, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

EcoTank-serien, avhengig av modell, inneholder avanserte funksjoner som tosidig utskrift, A3-utskrift, SD-kortspor, faks, skanning, Wi-Fi og LCD-skjermer. Modellene ET-2500 og ET-2550 har funksjoner for utskrift, kopiering og skanning, og ET-4500 har i tillegg en faksfunksjon. Alle de tre modellene kan skrive ut imponerende 4000 sider i svart og 6500 sider i farge[3]. I ET-4550 er kapasiteten hele 11 000 sider i svart og farge². Det er mulig å skrive ut trådløst på alle skriverne ved hjelp av Epson iPrint-appen for smarttelefoner, og alle modellene har støtte for Epson Connect, noe som innebærer at de kan brukes sammen med en rekke Epson-utskriftsfunksjoner som fjernutskrift og e-postutskrift.

Den siste modellen i EcoTank-serien er spesialskriveren ET-14000, som fokuserer på rimelige A3-utskrifter, med en imponerende kapasitet på 7100 sider i svart og 5700 sider i farge².

ET-2500, ET-2550, ET-4500, ET-4550 og ET-14000 er tilgjengelige i september 2015, til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr. 2466, kr. 2740, kr. 3653, kr. 4567 og kr. 5937 inkl. mva. Påfyllsflasker med blekk er tilgjengelige for kr. 99.

NøkkelfunksjonerET-2500ET-2550ET-4500ET-4550ET-14000
Svart blekkpatron med svært høy kapasitet
Skriv ut, kopier og skannog faksog faksKun skriver
Tosidig utskrift----
A3-utskrift----
Automatisk dokumentmater (ADF)---
1200 dpi-skanner-
Tolinjers LCD-skjerm for enda enklere bruk-3,4 cm fargeskjermSvart-hvitt-
Wi-Fi-
AirPrint-støtte--
Epson iPrint og Epson Connect-

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013.

http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com

 

[1] 2 års forbruk av blekk basert på gjennomsnittlig utskriftsvolum (TNS Research – juni 2013)

[2] Gjennomsnittlig besparelse ved utskrift av antallet sider med blekkflaskende som følger med EcoTank-serien, inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden mai 2014 – april 2015, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL-størrelse i samme periode i det vest-Europeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet ifølge produsentens nettsteder

[3] Ytelsene/sidekostnaden er beregnet ved hjelp av Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC24712. Ytelsen/sidekostnaden er IKKE basert på ISO/IEC24711. Ytelsen/sidekostnaden kan variere avhengig av bildene du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut og miljømessige forhold, for eksempel temperatur.