Sikker utskrift av forretnings-e-post fra PC-er og mobile enheter

Driverfri pull-og-push-utskriftsløsning fra Epson

Sikker utskrift av forretnings-e-post fra PC-er og mobile enheter

24. mars 2014 – Økt etterspørsel etter sikre løsninger for utskrift fra mobile enheter gjør at Epson lanserer Email Print for Enterprise. Dette er serverbasert programvaresystem som gjør at du kan skrive ut dokumenter via e-post uten behov for å installere drivere eller laste ned apper.

Alle dokumenter holdes på innsiden av brannmuren, og innholdet forblir sikkert. Mulighet for både push- og pull-utskrift betyr flere alternativer for dokumentkonfidensialitet.

For dokumenter med høye krav til konfidensialitet sikrer pull-utskriftsmodusen at ventende filer ikke vises i utskriftskøen og krever at brukeren logger på et Intranett-basert grensesnitt for å godkjenne at utskriften produseres på skriveren etter at den er sendt. Standard push-utskriftsmodus, som også er sikker, lar brukeren simpelthen sende for å skrive ut.

Uansett hvilket alternativ som velges, kan brukerne sende dokumentet til utskrift via e-post fra kompatible enheter. Filene holdes trygge under utskrift via datamaskiner som er koblet til nettverket eller mobile enheter via Wi-Fi-tilkobling på kontoret, så lenge de er innenfor firmanettverket, og derfor beskyttet av brannmuren.

- Mens etterspørselen i markedet etter BYOD og tilkoblede arbeidsplasser øker, blir flere bedrifter stadig mer opptatt av sikkerhetsrisikoen eksterne tilkoblinger medfører. Derfor har Epson utviklet en Intranett-basert programvareløsning som er enkel å bruke og kompatibel med de fleste IT-plattformer, inkludert Mac, Windows, Linux, Citrix, iOS og Android samt Windows Phone, noe som sikrer at bedriftens data forblir trygge samtidig som fleksibiliteten på arbeidsplassen øker, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Med tre ulike lisenspakker å velge mellom, som passer til ulike bedriftsstørrelser, er det enkelt å integrere systemet med eksisterende IT-infrastruktur. Active Directory-støtte lar brukerne logge på med påloggingsdetaljene de allerede bruker på datamaskinen, slik at IT-ansvarlige slipper å konfigurere nye e-postadresser og passord for systemet. Automatisk sletting av uavhentede dokumenter etter en forhåndsdefinert periode reduserer utskriftskostnadene.

Lisenspakker for Email Print for Enterprise er i salg fra 1. juni 2014.

Nøkkelfunksjoner:

Kan brukes av brukere som jobber fra mobile enheter på kontoret

Driverfritt utskriftssystem som er enkelt å integrere med eksisterende IT-driftsmiljøer

Sikkert utskriftssystem

Ikke noe behov for å laste ned skriverdrivere eller apper (URL-pålogging)

Brukere har sin egen pålogging (bare for sikker utskriftsmodus)

Rask installasjon

Enkel administrasjon av skrivere og brukere fra nettleseren

Active Directory-støtte

Støtter de fleste vanlige filformater (PDF, DOC*, DOCX*, PPT*, PPTX*, XLS*, XLSX*, JPEG, PNG, TIFF, HTML, TXT)

Skriv ut via e-post på Mac, Windows, Linux, Citrix, iOS, Android og Windows Phone

Unngå uønskede utskriftskostnader med automatisk sletting av uavhentede jobber

Lisenspakker som passer for både små og store organisasjoner

Valgfri utvidet garanti

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, 

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 655 ansatte og en omsetning på 1 540 millioner euro i regnskapsåret 2012.

http://www.epson.eu

Miljøvisjon2050

http://eco.epson.com