Skann hvor som helst, uansett hvor arbeidet fører deg, med Epsons minste og letteste mobile skannere

To nye mobile skannere for enkel og effektiv dokumentbehandling mens du er på farten eller på steder med liten plass

Skann hvor som helst, uansett hvor arbeidet fører deg, med Epsons minste og letteste mobile skannere

Epsons nyeste mobile A4-skannere er ideelle til skanning og databehandling på farten eller i kompakte og travle kontormiljøer. DS-70 og DS-80W er utformet for bedrifter som ønsker en mobil løsning som de ansatte kan ta med på reiser eller bruke rundt på kontoret.

Steve King, markedsutviklingssjef hos Epson Europe, sier: «Med mulighet til å velge både kablede og trådløse skanneløsninger er skannerne perfekte for brukere som trenger en rask skanneløsning på farten. Vi har utviklet den nye serien til å være lett uten at det går på bekostning av allsidigheten en bedrift har behov for. Kundene må ofte kunne skanne dokumenter av varierende tykkelser, så disse tilskuddene i sortimentet kan skanne papir så tynt som 35 g/m2 eller så tykt som 270 g/m2 – medier som man vanligvis trenger en tradisjonell glassplateløsning til.»

Flaggskipet DS-80W har innebygd Wi-Fi, batteri og LCD-skjerm for å gi ekte mobilitet så man kan skanne hvor som helst med hastigheter på bare 4 sekunder per side. Når den er fulladet, kan du skanne opptil 300 sider å måtte koble til strømnettet.

Disse bedriftsmodellene egner seg godt for mobile ansatte, for eksempel salgsreisende, slik at de kan registrere dokumenter som for eksempel reiseregninger og kontrakter og effektivt overføre dokumentene til forretningssystemer eller skanneprogramvare. DS-modellene leveres med programvaren Document Capture Pro 2 og Epson Scan 2.0 og har støtte for TWAIN, noe som gjør det enklere å skanne, lagre og dele informasjon rundt om i bedriften. Avanserte funksjoner for å navngi og skille dokumenter navn og overføre dem gjør skanningen enkel − og logisk. Brukerne kan lagre og sende filer i alminnelige formater som PDF, JPEG, TIFF med flere.

Disse modellene er tilgjengelige fra november 2018.