Skann opptil 30 bilder på 30 sekunder med Epsons nye FastFoto-skanner*

Fotografiske minner og historiske bilder kan enkelt skannes, forbedres og deles med noen få klikk

Skann opptil 30 bilder på 30 sekunder med Epsons nye FastFoto-skanner*

FastFoto FF-680W

Hvordan bevarer og deler du verdifulle bilder digitalt? Hva om du har bunker med fotoalbum og bokser som inneholder hundrevis av bilder? Epsons nye FastFoto FF-680W gir en rask og enkel løsning.

Manuell posisjonering og skanning av utskrevne bilder kan være tidkrevende, slik at når du har hundrevis av bilder det kan virke som en enorm oppgave som er umulig å løse. Takket være den automatisk dokumentmateren er skanneren FastFoto FF-680W den ultimate løsningen, ettersom den kan skanne opptil 30 bilder på 30 sekunder 1. Den skanner flere former og størrelser, inkludert standardbilder, firkantede bilder, panoramabilder og polaroidbilder, fra 9 x 13 cm opptil 21 x 91 cm (panorama). Den er også intelligent, og vet når den skal skanne både forsiden og baksiden – slik at håndskrevne notater på baksiden av bilder blir tatt med automatisk.

Det går raskt og enkelt å forbedre tusenvis av fotografier med FastFoto FF-680W ved hjelp av den medfølgende programvaren. Selv om du kan redigere bildene manuelt, kan du velge mellom en rekke imponerende automatiske funksjoner som gjør alle bildene klare for deling umiddelbart. Disse inkluderer beskjæring, rotering, gjenoppretting av farger i falmede bilder og forbedret lysstyrke, kontrast og farger. Det er også mulig å lagre både en forbedret og original versjon av skanningen automatisk – supert hvis du vil ha en sikkerhetskopi helt uten endringer.

Deling og lagring av filer har også blitt gjort enkelt. Med programvaren kan du velge filtypen som passer til dine behov: JPEG-filer som er små og lette å dele, eller store TIFF-filer for beste bildekvalitet. Med FastFoto-programvaren kan du dele bilder via e-post, og laste opp bilder automatisk til nettskytjenester som Dropbox og Google Drive 2.

Denne allsidige skanneren kan brukes til mye mer enn bilder. Den kan arkivere en rekke enkeltsidige eller tosidige papirer på 45 spm 3, vertikalt opptil A4. Skann og organiser dyrebare og viktige dokumenter, som skoledokumenter og -rapporter, barnas tegninger, avisutklipp eller bare papirer knyttet til husholdningen. Den kan til og med håndtere panoramabilder – perfekt for digitalisering av skolegruppebilder. Og takket være OCR-programvaren kan skannede dokumenter redigeres i Word eller Excel, og PDF-filer er søkbare.

Julian Maddock, produktsjef i Epson Europe, sier, «Dyrebare familiebilder bør ikke gå tapt i støvete esker – de fortjener å bevares og deles med familie og venner. Vi tenker at digitalisering av disse dyrebare bildene er den eneste løsningen. Vi er sikker på at vår FastFoto FF-680W-skanner kan forenkle denne prosessen for selv de største familiefotosamlingene. Hastigheten kan være den ledende funksjonen, men ikke glem at det er en komplett løsning fra skanning til effektiv redigering, lagring og deling av filene.»

FastFoto FF-680W vises på Photokina i september 2018, og er tilgjengelig fra desember 2018.

Nøkkelfunksjoner:

 • Skann opptil 30 bilder på 30 sekunder automatisk 1.
 • FastFoto-programvaren forenkler og gjør behandlingen raskere med automatisk: beskjæring, korrigering av skjevhet, rotering, gjenoppretting av falmede farger (gamle bilder), forbedring (lysstyrke, kontrast og farge), fjerning av røde øyne.
 • FastFoto-programvaren gjør det mulig å dele bilder via e-post og laste opp bilder direkte til skytjenester som Dropbox og Google Drive 2.
 • Wi-Fi
 • Den oppdager og skanner spesielle håndskrevne notater på baksiden av bildet automatisk.
 • Skann bilder med ulike fasonger og størrelser. Den kan skanne standardbilder, firkantede bilder, panoramabilder og polaroidbilder, fra 9 x 13 cm opptil 21 x 91 cm (panorama).
 • FastFoto-programvaren behandler bilder satsvis og lagrer bilder effektivt, med f.eks. muligheten til å lagre en forbedret versjon, eller den opprinnelige og forbedrede versjonen
 • Velg filtypen som passer deg: JPEG-filer som er små og lette å dele, eller store TIFF-filer for beste bildekvalitet (600 ppt).
 • Arkivering av enkeltsidig eller tosidig papir på 45 spm 3fra avisutklipp og barnas tegninger, til kvitteringer, viktige skolepapirer, fødselsattester, skjøter og papirer knyttet til husholdningen.
 • Med OCR-programvaren kan skannede dokumenter redigeres i Word eller Excel, og PDF-filer er søkbare.
 • Beskytt sensitive bilder, stempler eller dokumenter ved å skanne i det medfølgende bærearket i sakte skannemodus.
1/*. Basert på gjennomsnittlig hastighet fra starten av mating til utmating av det siste bildet, skanning av tretti bilder på 10 x 15 cm ved 300 ppt i liggende retning.
2. Krever installasjon på PC eller Mac av medfølgende EpsonFastFoto- og/eller Epson ScanSmart-programvare for å laste opp skannede elementer til Google Drive- og Dropbox-kontoer.
3. Basert på skanning av A4-dokumenter ved 300 ppt i svart-hvitt, gråtoner eller i farger. Skannehastigheten varierer avhengig av nettverksforhold.