Skriv ut etiketter selv og kutt kostnader

TM-C3500 bruker pigmentblekk for å lage slitesterke etiketter som tørker raskt

Skriv ut etiketter selv og kutt kostnader

1. august 2013 – Epson lanserer TM-C3500 – en helt ny løsning for utskrift av fargeetiketter internt. Takket være bruken av pigmentblekk istedenfor fargestoffbasert blekk kan denprodusere fargerike, slitesterke etiketter som tørker raskt og er motstandsdyktige mot avsmitting, vann og falming.

Skriveren er utviklet for en rekke bransjer, blant annet produksjon, kjemiindustrien, helsevesenet, detaljhandelen og arrangører. Den kan brukes til å lage etiketter internt, slik at man unngår ventetiden og de høye kostnadene ved ekstern etikettproduksjon. Brukerne vil oppdage at TM-C3500 gir langt større kontroll over etikettenes utseende.

Separate DURABrite Ultra-blekkpatroner sparer bedrifter for penger siden man bare må bytte ut de fargene som faktisk brukes. Bruk av pigmentblekk gjør at etiketter, strekkoder, merkelapper og billetter varer lenger, er mer slitesterke og blir skarpere enn når de skrives ut med fargestoffbasert blekk. Og med LCD-skjermen kan brukerne enkelt holde øye med skriverstatusen og se når fargene må byttes.

Ivan Tanev, produktsjef i Epson Europe, sier: "TM-C3500 kan brukes til å lage mange forskjellige etiketter i ulike fasonger og størrelser. Med den raske utskriftshastigheten på opptil 103 mm/sekund, en integrert automatisk papirskjærer og muligheten til å skrive ut på flere typer medier, er TM-C3500 perfekt for produsenter som trenger en brukervennlig etikettskriver til små og mellomstore utskriftsvolumer."

TM-C3500 kommer for salg i september 2013 og med en anbefalt utsalgspris på kr. 10.171,- eks. mva.

Funksjoner

Skriv ut tilpassede fargeetiketter, billetter og merkelapper etter behov

Hurtige utskrifter på opptil 103 mm/sek

Du sparer penger med separate blekkpatroner fordi du bare bytter fargen du er tom for

LCD-skjermen gjør det enkelt å holde øye med blekknivået og skriverstatusen

Lag kvalitetsutskrifter på en lang rekke materialer, blant annet matt og glanset papir og syntetiske medier, i mange ulike formater og størrelser

Hurtigtørkende DURABrite Ultra-blekk for forretningsdokumenter i profesjonell kvalitet som er bestandig mot vann, avsmitting og falming

Epsons automatiske dysekontrollteknologi (AID) registrerer og reparerer tette dyser og døde piksler i strekkoder

Integrert automatisk papirskjærer

Alle funksjonene er plassert på framsiden for enkel tilgang, også utskiftning av rekvisita

Inkludert programvare for enkel installasjon

 

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem og kontor.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68.000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1.727 ansatte og en omsetning på 1 540 mill. euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050  
http://eco.epson.com/