Superrask 64-tommers skriver setter ny standard for ytelse

Superrask 64-tommers skriver setter ny standard for ytelse

20. august 2012– Epson utvider den nye serien av SureColor storformatskrivere med høyhastighetsskriveren SureColor SC-S50600, utviklet for produksjon av skilt og salgsmateriell..

SureColor SC-S50600 er en rullematet skriver med utskriftskapasitet på opp til 64-tommer (162,6 cm) med 4- eller 5-farger(CMYK /CMYK + hvit). Den setter en ny ytelsesstandard i det konkurranseutsatte markedet for innendørs- og utendørsskilt.

I tillegg til superrask hastighet støtter den et bredt medieutvalg, er enkel i bruk, har lave driftskostnader og miljømessige fordeler. Det gjør SC-S50600 svært tilpasset selskaper med store utskriftsbehov.

Med to Thin Film Piezo (TFP) Epson-skrivehoder og dobbelt blekksett for maksimal produktivitet, gir SC-S50600 klasseledende utskriftshastighet med 51,2 m2/time. Detøker utskriftskapasiteten blant travle kommersielle trykkere, produsenter av salgsmateriell, profesjonelle skiltmakere, butikker for digital kopiering, skjermskrivere og fotolaboratorier.

Utviklet for å sikre høy effektivitet har SC-S50600 pålitelige Epson-komponenter som minimerer nedetiden mens en innebygd tørker sikrer at utskriftene raskere blir klare for videre trinn i produksjonsprosessen. For applikasjoner med svært stor produksjon, er et ekstra tørkesystem inkludert.

Skriverens ergonomiske design og tidsbesparende funksjoner sikrer lav arbeidsbelastning. Takket være et nytt hevesystem kan bytte av medieruller enkelt håndteres av én person fordi medielastingshåndtaket er lett tilgjengelig både fra for- og baksiden av skriveren. Når rullen er lastet inn, optimaliserer SC-S50600 automatisk stramheten på mediet og justeringen av skrivehodet.

“Som et nytt tillegg til den prisvinnende SureColor-serien er SC-S50600 designet for travle selskaper med behov for kvalitetsutskrifter raskt. Den er svært fleksibel og kan raskt produsere alt fra plakater, skilt, bannere, baklyste paneler, vindusutstillinger og salgsmateriale til bilfolie, dekor, etiketter og utstillinger", sier Richard Barrow, senior product manager i Epson Europe. “Brukerne kan problemfritt og kostnadseffektiv skrive ut på vinyl, klar PVC-folie, fotopapir og en rekke populære bannermaterialer. Femfargersmodellen gjør at tjenestetilbudet deres blir enda bedre ved å kunne produsere høykvalitets hvitutskrifter på både mørke og gjennomsiktige materialer, som for eksempel vindusutstillinger", legger han til.

SC-S50600 bruker Epson UltraChrome GS2-blekk, som er laget spesielt for å kunne brukes med Epsons nye generasjon av TFP-skrivehoder. Det er ogsålysekte for opptil tre år utendørs uten laminering.* UltraChrome GS2 er lukt- og nikkelfritt og er snillere mot miljøet. Det er ikke nødvendig med spesiell ventilasjon slik at SC-S50600 kan brukes inne på kontoret.

Driftskostnadene for og virkningene på miljøet av SC-S50600 er ytterligere redusert gjennom skriverens ENERGY STAR-kvalifiserte strømforbruk.

Epson SureColor SC-S50600 er i salg i september til en veiledende utsalgspris på kroner 171.407 og 173.745 eks mva for henholdsvis 4- og 5-farger.

Nøkkelfunksjoner:

Superrask 64-tommers (162,6 cm) skriver med to skrivehoder og blekksett

Skriver ut med hastigheter over 51,2 m2/time

Innebygd oppvarmer pluss ekstra tørkesystem som standard, som sikrer at utskriftene tørker fort selv ved store volumer

Femfargers modell (CMYK + hvit) som produserer høykvalitetsutskrifter påmørke eller gjennomsiktige medier
(firefargers modell uten hvitt blekk er ogsåtilgjengelig)

Skriver ut påen rekke medier med og uten belegg med en bredde påopptil 64 tommer (162, 6 cm)

Hevemekanisme påbaksiden for rullskifte for én person

Medielastingshåndtak er tilgjengelig både fra maskinens for- og bakside

Automatisk stramming av medier

Enkelt oppsett for medier

Epsons utprøvde Thin Film Piezo-skrivehode

Oppløsning påopptil 1440 x 1440dpi

Bestandige utskifter –lysekte i opptil tre år uten laminering*

Forbedret blekk med det nordiske svanemerket, trenger ikke spesiell ventilasjon og kan brukes i et kontor

ENERGY STAR-kvalifisert strømforbruk

Ethernet- og USB-tilkobling

Valgfritt forsyningssystem for ruller påopptil 80 kg

*Basert påEpsons teststandarder: ISO 18930. Utgjør ikke en garanti for levetiden av tykte bilder, som kan variere avhengig av mediet det er skrevet ut på, bruk og miljømessige forhold.

Merknader til redaktøren

Om Epson Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling og innovasjon. Selskapet har som mål åovergåvisjonene til sine kunder med kompakt og energisparende presisjonsteknologi,og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til elektroniske og krystallenheter.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 75 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa,

Midtøsten, Russland og Afrika. Med en arbeidsstyrke på1594 ansatte hadde Epson Europe i regnskapsåret 2010 en omsetning på1583millioner euro. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050   http://eco.epson.com/