Svært rask multifunksjonsskriver for svart-hvitt-utskrift dekker behovet for pålitelig utskrift av store volumer

Epsons nyeste A3-blekkskriver for bedrifter med hastighet på 100 spm spesielt beregnet på bedrifter som skriver ut store volumer, f.eks. logistikkfirmaer

Svært rask multifunksjonsskriver for svart-hvitt-utskrift dekker behovet for pålitelig utskrift av store volumer

Epson har lansert det siste tilskuddet i sin serie av superraske, miljøvennlige blekkskrivere for bedrifter. WorkForce Enterprise WF-M20590D4TWleverer spesialutviklet høyhastighetsutskrift i svart-hvitt i miljøer for store volumer med pålitelige resultater for kontinuerlig kjøring av store utskriftsjobber. Samtidig bruker den 82 % mindre strøm enn konkurrerende laserskrivere 1.

Umardeep Sappal, produktsjef hos Epson Europe, sier: «Den nyeste bedriftsmodellen gir deg hastigheter der det er behov det, og leverer dokument etter dokument i svært krevende miljøer som for eksempel logistikklagre eller sentrale reprografiavdelinger. Ytelsen og påliteligheten i Epson-teknologien betyr for eksempel at fraktbrev, som skrives ut i høy kvalitet, kan utstedes ved alle leveranser og dermed sikre at pakkene kommer til riktig sted på riktig tidspunkt, og at kundene alltid kan kontrollere innholdet, uten unntak.»

Linjehodet som gir svært høye hastigheter og ypperlig utskriftskvalitet er utviklet rundt skalerbar teknologi som Epson først tok i bruk i industrielle systemer, som storformat-etikettpresser. Den bemerkelsesverdige, nye utformingen av linjehodet, som har en bredde på bare 43 mm bred og inneholder omtrent 8676 dyser for svart blekk, gir enestående feilgjenkjenning og variabel dråpestørrelse-teknologi for å redusere bånddannelse. Dette kompakte, men utrolige detaljnivået forbedrer ikke bare ytelsen, det sørger også for fart og pålitelighet for team med høy produktivitet der nedetid ikke er et alternativ. Brukerne kan skrive ut opptil 120 000 sider i svart-hvitt uten å etterfylle blekk, noe som gjør det enkelt å kjøre kontinuerlige utskriftsjobber i store volumer.

For å forbedre kvaliteten på skriveren ytterligere, har Epson lagt til en rekke teknologiske nyvinninger, inkludert et selvreparerende skrivehode for å eliminere bånddannelse og et elektrostatisk transportbelte for å opprettholde kvaliteten ved høye hastigheter. Strekkode modus bidrar til å skrive ut skarpe kanter.

Den valgfrie 3000-arks papirskuffen for stor kapasitet gir 5350 et maksimum på ark papir, og en etterbehandler med stifte- og stableenhet for 4000 ark bidrar til å forbedre effektiviteten for å spare tid og arbeidskraft. I tillegg er WF-M20590D4TW kompatibel med en lang rekke løsninger som Epson Print Admin, Document Capture Pro og andre tredjeparts løsninger som tilfører ytterligere funksjonalitet via Epson Open Platform – fra ekstern administrasjon til regnskap og Pull-utskriftsløsninger. .

Tilgjengelig fra juni 2019.