Tilpasser bilder i hjørner og på kurvede overflater automatisk

Epsons nye projektorer for fast installasjon er fulle av innovative funksjoner

Tilpasser bilder i hjørner og på kurvede overflater automatisk

29. januar 2013 – Epson, verdensledende i projektormarkedet [1], lanserer to nye projektorer for fast installasjon. De gir lyssterke bilder, er fulle av innovative funksjoner og er ideelle for utleiemarkedet og digital skilting. Epson EB-G6900WU og EB-G6800 har høye lumen-målinger og en HDBaseT-inngang, og kan projisere inn i hjørner og på kurvede overflater. Modellene er også kompatible med Epson EB-G5 series-linsene [2]– ideelt for selskaper som vil oppgradere installasjonsprojektorene.

Epson EB-G6900WU har en WUXGA-skjermoppløsning mens EB-G6800 projiserer bilder med en XGA-skjermoppløsning. Modellene inkluderer HDBaseT, en avansert teknologi for overføring av fem signaler, inkludert ukomprimert HD-video, video, strøm og kontroll, med lave kostnader over avstander på opptil 100 m ved hjelp av en standard cat5/6-kabel.

Bilder som rettes mot en kurvet overflate eller hjørnet i et rom, blir automatisk justert slik at bildet ikke blir forvrengt. I tillegg kan projektoren roteres vertikalt 360 grader slik at brukeren enkelt kan flytte visningen rundt i rommet etter behov.

Projektorene leveres med alle de vanlige høykvalitetsfunksjonene som kundene har blitt vant med fra Epson. Detaljerte farger blir gjengitt med stor realisme ved hjelp av Epsons 3LCD-teknologi mens projiseringer kan vises under en rekke lysforhold siden lysstyrken for hvitt og farget lys er like.

Begge modellene er enkle å installere på grunn av en rekke brukervennlige installasjonsfunksjoner, som pikseljustering og ensartede farger. Disse funksjonene gjør at brukerne kan konsentrere seg om innholdet i presentasjonene i stedet for å justere skjerminnstillingene når projektoren er installert.

George Sebastian, seniorproduktsjef i Epson Europe, sier: “Begge disse profesjonelle projektorene for fast installasjon er ideelle for utleiemarkedet takket være de lyssterke og klare projiseringene og de innovative funksjonene de leveres med. Kantblanding betyr for eksempel at et stort bredformatbilde projiseres fra flere projektorer som arbeider sømløst sammen."

George legger til: “HDBaseT har et stort potensiale for integratorer, og Epson er blant de første tilpasserne i projektormarkedet. Ved å tilby et dedikert tilkoblingsgrensesnitt som inkluderer video, data og strøm over Ethernet som bruker en standard nettkabel, blir installasjonen mindre komplisert, raskere og billigere.”

The Epson EB-G6900WU and EB-G6800 er tilgjengelig fra juni 2013. Info om anbefalte utsalgspriser blir sendt ut straks priser er klare.

Funksjoner:EB-G6900WUEB-G6800
Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi
Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys6 000 lm7 000 lm
OppløsningWUXGA●GA
Ensartede farger
Bildeinterpolering-
Korrigeringsfunksjon for hjørner og vegger
Roter projektor 360°
Pikseljustering
Kantblanding
Kompatibel med linsene i EB-G5-serien2
HD-Basset
Ny kortkastende linse (ekstrautstyr), Off Axis og Zoom x 1,2
2 digitale innganger: HDMI og DisplayPort
Manuell vertikal trapeskorreksjon (+/-30°)
Standard linseforskyvningsområdeV: 67 % / H: 30 %V: 57 % / H: 30%


[1] Kilde: FutureSource Consulting Limited,www.futuresource-consulting.com

[2] Unntatt linsen ELPLS05

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa,

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1757 ansatte og en omsetning på  1,546 millioner euro i regnskapsåret 2011. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/