TIPA-priser til Epson for beste fotoskriver og fotoprojektor

Epson anerkjennes for innovative produkter med høy kvalitet av fotobransjen

TIPA-priser til Epson for beste fotoskriver og fotoprojektor

Redaktører og journalister fra fotomagasiner over hele verden har tildelt Epson to prestisjetunge TIPA-priser: Epson Expression Photo XP-950 og Epson EH-TW7200 er kåret til henholdsvis beste fotoskriver, og, beste fotoprojektor.

TIPA - Technical Image Press Association – bedømmer innovasjon, teknologi, design, brukervennlighet og pris/ytelse av produkter lansert i en 12-månedersperiode. Juryen setter sammen liste over de beste, samt en vinner, innenfor hver produktkategori.

Ian Cameron, general manager for global salgs- og markedsføringsstøtte i Epson kommenterer, “TIPA-juryen er alle eksperter på området, og velger produkter i henhold til de strengeste standarder. Panelet har et stort utvalg å velge mellom, så vi er veldig stolte over å høre at Epson-produkter nok en gang har fått TIPA-utmerkelser".

Med medlemmer i ni europeiske land, samt Australia, Canada, Kina, USA og Sør-Afrika, er TIPA en av verdens største og mest innflytelsesrike foto- og bildeteknologiske presseforeninger. Årets priser betyr at Epsons blekkskrivere, blekk, skannere og projektorer nå har mottatt i alt 34 utmerkelser fra TIPA siden 1997.

Produktomtale

De prisvinnende produktene fikk følgende omtale fra TIPA:

Epson Expression Photo XP-950

Epson Expression Photo XP-950 tar "alt-i-ett"-konseptet (en multifunksjonsskriver som i XP-950 inkluderer tekst-og fotoutskrifter, skanning og kopiering) til et nytt nivå med mulighet for 11x17 tommer med Claria Photo HD seks fargers blekk. Fotoutskrifter i 4 x 6 tommer leveres på mindre enn 10 sekunder, i tillegg til at den har støtte for trådløs utskrift fra telefonen, nettbrettet eller datamaskiner pluss mobile løsninger ved hjelp av Epson Connect. Skanning opptil 4800 dpi er tilgjengelig, samt direkte CD / DVD-utskrift og en dedikert fotopapirskuff. En bakre skuff muliggjør utskrift på tykkere kartong og en 3,5-tommers LCD-skjerm med enkel navigasjon hjelper brukeren å gjøre bruk av alle funksjoner raskt og enkelt. "

Epson EH-TW7200

"Selv om den er rettet mot hjemmekinomarkedet, leverer Epson EH-TW7200 også imponerende stillbildekvalitet for hjemmet, fotoklubber, utdannings- og små opplæringsrom for foto. Enheten tilbyr bred linseforskyvning, noe som gjør det mulig for allsidige oppsett og ulike projeksjonsavstander. Projektoren leverer levende farger med 2000 lumens i både farger og hvitt lys og kontrast på 120,000:1. Oppløsningen er Full HD 1080p, og det er en manuell keystone korreksjonskontroll på opp til + / - 30 grader. Grensesnitt inkluderer USB 2.0, HDMI 1.4, Composite in, Component in og Svideo in. Enheten er også i stand til å levere 3D-innhold og ett sett med RF 3D-briller kommer med enheten. "

Please refer to your local Epson site for details of these and other Epson products.
http://global.epson.com/web_sites.html
(Note that product names and availability vary by region.)

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com/

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com