TM-m30: Epsons port til POS-utskrifter fra nettbrett

Med tilkoblingsmulighet til alle mobile enheter og kompakt design kan du skrive utkvitteringer fra hvor som helst

TM-m30: Epsons port til POS-utskrifter fra nettbrett

22. september 2015 – Epsons nye, kompakte kvitteringsskriver, TM-m30, kan enkelt kobles til alle mobile enheter. Det gjør den perfekt for POS-miljøer som utnytter fordelene med nettbrett, for eksempel servicebransjen og spesialbutikker, og for kunder som ønsker å bytte til et nettbrettbasert POS-system, inkludert dem som for tiden bruker POS med datamaskin. Og som en av de minste stasjonære POS-skriverne i verden[1], er den enkel å plassere hvor som helst.

Å holde en NFC-utstyrt mobilenhet eller nettbrett inntil TM-m30-skriveren, er alt som skal til for å pare dem sammen for utskrift. ePOS-utskrift[2], skriverens innebygde intelligens som kommuniserer med webapplikasjoner tillater direkte utskrift fra alle mobilenheter uten at det er nødvendig å installere eller oppdatere drivere, og den er tilgjengelig for iOS og Android.

- TM-m30 har et slankt, stilig og kompakt design. Den er utviklet for POS-applikasjoner på nettbrett og passer perfekt i små og mellomstore butikk- og servicemiljøer. Den bidrar til at driften blir mer effektiv og produktiv. Med Ethernet-, Bluetooth- eller Wi-Fi-grensesnitt kan den integreres i stort sett alle driftsmiljøer og den gir de ansatte en brukervennlig og rask utskriftsløsning som kan forbedre kundeopplevelsen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

TM-m30 kan plasseres enten liggende eller stående ved å bytte om de to dekslene, noe som gir enda mer plasseringsfleksibilitet. Skjermen DM-D30 (tilleggsutstyr) er utviklet for å passe til den moderne utformingen av TM-m30-skriveren og et nettbrettstativ (tilleggsutstyr) er også tilgjengelig, slik at Epson kan tilby en komplett POS-løsning for nettbrett som erstatter en tradisjonell POS-løsning. Denne skriveren, som er tilgjengelig i både svart og hvit, kan skrive ut kvitteringer i flere gråskalaer, med mulighet for utskrift av avansert grafikk og strekkoder, noe som legger til rette for svært tilpasset utforming av kvitteringer, inkludert logoer og kampanjemeldinger, som enkelt kan legges til. Alt dette med kvaliteten du forventer fra verdens fremste produsent av POS-skrivere[3].

TM-m30 er tilgjengelig i salg XXX, til en anbefalt utsalgspris fra kr. 2190 eks. mva.

Nøkkelfunksjoner:

 • Slank, kompakt og elegant design
 • Fleksibel plassering – plasseres vannrett eller loddrett
 • NFC- og strekkodesammenkobling
 • ePOS-utskrift2 legger til rette for direkte utskrift fra ENHVER mobil enhet uten at det er nødvendig å installere eller oppdatere drivere
 • Utskriftshastighet på opptil 200 mm/sek
 • Papirbredde maks. 80 mm
 • Kvitteringer med høy utskriftskvalitet
 • Skriver ut 1D- og 2D-strekkoder
 • Papirruller som enkelt legges på plass
 • Rullpapirdiameter 83 mm
 • Kundeskjermen DM-D30 og nettbrettstativ er tilgjengelig som tilleggsutstyr
 • Sett for veggmontering er tilgjengelig
 • Papirsparefunksjoner
 • Energy Star-sertifisert
 • SDK for ePOS-utskrift er tilgjengelig for iOS, Android, Windows CD eller Windows mobilplattformer

Om Epson

Epson er en global teknologileder som driver nyskaping og overgår kundens forventninger innen utskrift, visuell kommunikasjon, livskvalitet og produksjon. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har nærmere 70 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til samfunnene hvor det driver virksomhet, og sitt arbeid for å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Sammenlignet i august 2015. Størrelsene på de sammenlignbare produktene er tatt fra produsentenes hjemmesider.

[2] Patent søkt

[3] Kilde: Interconnection Consulting, 2013