Tomas Blomberg ny Pan-Nordic Account Manager hos Epson

Tomas Blomberg ny Pan-Nordic Account Manager hos Epson

September 2013- Epson styrker sin organisasjon i B2B med Tomas Blomberg som ny Pan-Nordic Account Manager. Med hjelp av ressurser i Sverige, Finland, Norge og Danmark, er det hans jobb å utvikle Epsons salg innen SD "System Devices", dvs. kvitteringer, etikett- og, kupongskrivere osv.

"Vi har mange produkter med fremgang i dette produktområde og med hjelp av Tomas 'erfaring og kunnskap om området kan vi finne de riktige partnerne til å ta et stort skritt fremover og samtidig møte kundenes behov. Våre produkter har stor kapasitet, og vi styrker nå vår tilstedeværelse i det nordiske markedet, "sier Richard Robertsson, regional leder for Epson i Norden og Benelux.

Tomas kommer fra forhandleren Trivec, som er en av de store aktørene innen kassasystemer i serveringsbransjen. Han har en solid bakgrunn i dette området rettet mot varehandelen og restauranter.

"Jeg ser virkelig frem til å jobbe med Epson-produkter på dette området. Det er en sterk merkevare med produkter som står for kvalitet, pålitelighet og hensyn til miljø.  Jeg er også imponert over de smarte, innovative løsningene som er implementert i produkter til lave eierkostnader for kundene. Det er et vinnende konsept som jeg vil gjøre mitt beste for å kommunisere og utvikle på det nordiske markedet ", sier Tomas Blomberg.

Tomas tiltrådte sin stilling 2.september, og kan nås på telefon: +46 08-444 38 83 eller e-post: tomas.blomberg @ epson.eu.

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem og kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe har 1,727 ansatte, og hadde en omsetning 1 540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/