Tor Arne Moe ny Country Manager i Epson Norge

27. juni 2013 – Tor Arne Moe er ansatt som ny Country Manager i Epson Norge. Han kommer fra stillingen som Business Sales Manager i samme selskap.

Tor Arne Moe ny Country Manager i Epson Norge

Tor Arne Moe har jobbet fire år i Epson innenfor selskapets mange produktgrupper til privat- og bedriftsmarkedet, og har til sammen 26 års fartstid i bransjen. Han overtar etter mangeårig Epson-sjef Stig Andresen. Sistnevnte har sluttet etter eget ønske for å gå inn i rollen som daglig leder i et familieforetak.

Moe tar over et selskap i god medvind. Epsons norske virksomhet kan vise til kontinuerlig vekst de siste fem årene.

- Jeg har svært dyktige kollegaer og skal fokusere på å videreutvikle teamet ytterligere gjennom økt involvering og engasjement. Dessuten skal vi øke tilstedeværelsen i distributør- og forhandlerleddet, sier Tor Arne Moe.

Epson tilbyr en bred produktportefølje innen privat- og bedriftssegmentet. Ifølge Tor Arne Moe har den norske virksomheten en sterk posisjon i markedet generelt. I forretningsmarkedet ser han to muligheter spesielt.

- Epsons 3LCD-teknologi er svært anerkjent, og vi skal fokusere enda mer på high-end installasjonsprojektorer til bedriftsmarkedet. Dessuten skal vi forsterke og utvikle posisjonen innen forretningsutskrifter, hvor våre WorkForce-blekkskrivere spiller hovedrollen. Ny blekkteknologi innebærer lavere kostnader per side, mindre energiforbruk og raskere utskrifter. Argumentene for å velge laser fremfor blekk er endret, og jeg tror mange virksomheter ikke er klar over dette, sier Tor Arne Moe.

For ytterligere informasjon, kontakt
Tor Arne Moe, Country Manager
Mobil: 915 76 275
E-post: torarne.moe@epson.eu

Om Epson

Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem og kontor.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68.000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1.727 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/