Trådløs bærbar utskrift av kvitteringer og etiketter

Epson TM-P60II og Epson TM-P60II Peeler hjelper bedriften å yte raskere og mer effektiv kundeservice

Trådløs bærbar utskrift av kvitteringer og etiketter

8. januar 2013 – Epson, Europas ledende POS-produsent [1], lanserer to nye trådløse bærbare skrivere fra TM Intelligent-serien – Epson TM-P60II og Epson TM-P60II Peeler. Begge modellene har Epsons ePOS-Print-teknologi for fleksibel, brukervennlig utskrift fra en bærbar enhet og gir butikker og servicebedrifter raskere og mer effektiv kundeservice.

Ved hjelp av Epsons ePOS-Print-teknologi kan brukerne skrive ut kvitteringer, billetter, kuponger og etiketter nær sagt hvor som helst, direkte fra nettbrett og andre mobile enheter [2]. Dette kan gjøres med hvilken som helst nettleser med støtte for HTML5, uten behov for PC-er, servere eller drivere, og kan enkelt integreres i eksisterende IT-systemer.

Epson TM-P60II er en bærbar kvitteringsskriver som kan brukes til rask utskrift av kvitteringer og billetter på utsalgsstedet samt på kontorer og i kjøkkenmiljøer.

Epson TM-P60II Peeler er en bærbar etikettskriver som er ideell for bruk på utsalgssteder, til hyllemerking og produktmerking. Med denne kan bedriften raskt og enkelt lage etiketter på utsalgsstedet eller lageret.

Utskriftshastighet helt opp til 100 mm/s gjør at bedriften kan gi kundene rask betjening uten opphold. Enkel mating av papir gjør det lettere å skifte papir og etiketter raskt.

Chiyo Kubota, produktsjef hos Epson Europe, sier: “Vi har utviklet disse skriverne for travle butikk- og servicemiljøer, og utvidet vårt eksisterende utvalg av skrivere for disse markedene. Ikke bare kan man skrive ut trådløst, men batterilevetiden er virkelig lang – opptil 46 timer i Bluetooth-modus. Med den valgfrie laderen kan opptil fire batterier lades samtidig, slik at man alltid har reservebatterier til flere skrivere.”

Epson TM-P60II vil være tilgjengelig i februar 2013 til en anbefalt utsalgspris fra kr 3740 eks. mva. Epson TM-P60II Peeler er tilgjengelig fra april.

NøkkelfunksjonerTM-P60IITM-P60II Peeler
Håndholdt, trådløs, bærbar termisk skriverBare kvitteringerBare kvitteringer
Skriver ut direkte fra mobile enheter2 – ikke behov for drivere
Kompatibel med XML-kommandoer fra webapplikasjoner2
USB-port pluss IEEE802.11 a/b/g/n eller Bluetooth-grensesnitt
Rask utskrift, opptil 100 mm/s
Papirruller som enkelt legges på plass
Kompakt, robust hus
Batterilevetid opptil 20 timer i Bluetooth-modus
Valgfri batterilader for opptil fire batterier
Etikettskreller-

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa,

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1757 ansatte og en omsetning på  1,546 millioner euro i regnskapsåret 2011. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/[1] Kilde: Futuresource consulting, 2010

[2] ePOS-Print er bare tilgjengelig i WLAN-modus