Tre nye seksfargers Wi-Fi-fotoskrivere fra Epson

Tre nye seksfargers Wi-Fi-fotoskrivere fra Epson

Epson har lansert tre nye seksfargers skrivere i sin Expression Photo-serie. Alle tre er utviklet for fotoentusiaster som er ute etter en avansert skriver som hele husholdningen kan bruke. Den nye Expression Photo-serien er utviklet for å skrive ut holdbare kvalitetsfotografier på 10 sekunder og alle har Wi-Fi-tilkobling samt funksjoner for mobil utskrift, flere papirskuffer, skanning, dupleksutskrift og berøringsskjerm.

Expression Photo-skriverne (XP-860, XP-760 og XP-55) har alle Wi-Fi-tilkobling og bruker separate Epson Claria Photo HD-blekkpatroner, noe som er perfekt for fotoentusiaster som er ute etter å skrive ut kvalitetsfotografier som varer i opptil 300 år ved å bruke Epson-medier og lagre dem i et fotoalbum. Fotografier kan skrives ut på fotopapir, tykke kort og CD/DVD-er, mens dokumenter kan skrives ut tosidig på alle modeller. Alle de tre skriverne har en ISO-utskriftshastighet på 9,5 sider i minuttet for svart og 9 sider i minuttet for farge.

- Ettersom mange av bildene nå blir tatt med en smarttelefon eller et nettbrett, er det stor etterspørsel etter Wi-Fi-skrivere som kan skrive ut kvalitetsfotografier uten en datamaskin, men en moderne skriver må gjøre mer enn det. XP-860, XP-760 og den enkle XP-55 utmerker seg med fotografier samtidig som de er like bra til dokumenter og kreativ utskrift, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge

Alt-i-ett-skriverne XP-760 og XP-860 har en skanner, LCD-skjerm på 10,9 cm, et kontrollpanel og en utskuff som åpnes og lukkes automatisk, og Wi-Fi Direct, som oppretter en trådløssone som mobile enheter kan koble til. Skriv ut direkte fra et minnekort eller fra et kamera ved å bruke trådløs PictBridge-kompatibilitet. XP-860 har også en automatisk dupleksdokumentmater og faksfunksjoner, mens XP-760 slår seg på automatisk – bare send en jobb til skriveren for å slå den på igjen. XP-760 kan skanne med 2 400 dpi, mens XP-860 øker denne oppløsningen til 4 800 dpi.

Alle de tre Expression Photo-produktene har Epson Connect, noen som gjør at det kan skrives ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post til skriveren eller via en ekstern skriverdriver. Epson Connect har også Epson iPrint-appen for enkel utskift via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett. Bilder kan også skrives ut direkte fra Facebook ved å bruke Epson Creative Print-appen eller direkte fra mobile enheter takket være kompatibilitet med Apple AirPrint og Google Cloud Print. Automatisk Wi-Fi-oppsett gjør det enkelt å koble disse skriverne til et trådløst nettverk.

Expression Photo XP-760 er tilgjengelige fra september, til veiledende utsalgspris på kr. 1795,- inkl mva. Expression Photo XP-860 er også tilgjengelig fra september, prisen ikke fastsatt enda. Expression Photo XP-55 er tilgjengelig fra november til veiledende utsalgspris på kr. 1395,- inkl. mva.

Se pressemelding i PDF for fotnoter og nøkkelspesifikasjoner.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com