Vi bør ikke ta til takke med provisoriske kontorer

.

Vi bør ikke ta til takke med provisoriske kontorer

Vi bør ikke ta til takke med provisoriske kontorer

Som de fleste har jeg jobbet hjemmefra i over et år nå. Det har absolutt sine fordeler: fem sekunders pendling, hjemmets komfort, ekstra tid å tilbringe med familien.

 

Vi har nylig gjennomført en undersøkelse blant 1000 av kundene våre over hele Europa, og det avslørte at én av tjue mennesker har innrømmet å ha tatt seg en lur i arbeidstiden, og tatt en avslappende lunsjpause til nye høyder. Jeg er sikker på at ingen av dem var Epson-ansatte.

 

Søvn til side, hvis du skulle ha fortalt meg helt i begynnelsen av pandemien at jeg fortsatt ville ha sittet på hjemmekontoret mitt et år senere, ville jeg ha lagt mer innsats i oppsettet mitt fra starten av.

 

Den nylige undersøkelsen vår viser at folk har jobbet under mindre ideelle forhold gjennom hele nedstengningen. Mer enn halvparten innrømmer å arbeide på andre overflater enn et skrivebord. I mellomtiden sier 55 prosent at de har satt seg i ukonvensjonelle rom rundt om i hjemmet, som ganger, bad og hager. Når kontorer bare var forventet å være stengt i noen uker eller måneder, kan dette ha virket tolererbart, kanskje til og med som et friskt pust. Men det kan ikke fortsette.

 

Det er kanskje ikke mye som kan gjøres for å stoppe ringeklokker som forstyrrer møter, katter som går over tastaturer eller å aldri helt klart klare å få riktig temperatur. Men en bør ha mer omhu for å sikre at hjemmekontorene våre er tilstrekkelige, spesielt hvis du vurderer å jobbe hjemmefra i en viss kapasitet når pandemien ender.

 

På kontoret ville du aldri ha jobbet fra en hard kjøkkenstol, og heller ikke ta til takke med et strykebrett som skrivebord, så hvorfor skal du gjøre det hjemme? Midlertidige løsninger kan føre til fysisk ubehag, som ryggsmerter eller overanstrengelse av øynene. De kan også gjøre det vanskeligere å gjøre en god jobb.

 

Dette inkluderer at du ikke har den rette teknologien til å gjøre jobben din riktig. Hvis dokumenter trenger utskrift eller skanning, trenger de utskrift eller skanning. Du kan klare deg uten, men det er tungvint, og det gir ikke samme resultat. Nesten alle kontorer gir de ansatte denne teknologien, så hjemmekontorene våre bør holdes til samme standard.

 

Gjennom hele pandemien har vi arbeidet for å hjelpe de på hjemmekontor med å finne permanente og praktiske løsninger på noen av disse problemene.

 

For det første har vi EcoTank. Dette er skrivere med store blekktanker som du fyller med blekkflasker i stedet for blekkpatroner. Fra starten av er det nok blekk til å skrive ut opptil 14 000 sider1, noe som sparer penger og tid siden det ikke er nødvendig å bytte blekkpatroner ofte. Oppsettet er enkelt, påfyllingen er uten søl og pålitelig, og gir side etter side med utskrifter av høy kvalitet

 

Og det er også ReadyPrint, abonnementsutskriftstjenesten vår for forbrukerpatronskrivere og EcoTank-skrivere, som lar deg ha riktig blekkmengde akkurat når du trenger det. Den overvåker blekknivåene og leverer nytt blekk når du begynner å gå tom, noe som betyr at du aldri er under- eller overfylt. Dette bidrar til å unngå midlertidige løsninger og gjør det mulig for arbeiderne å være så effektive som mulig.

 

Siden mange ser etter en blanding av hjemme- og kontorarbeid fremover, er det nå på tide å gjøre midlertidige løsninger til noe som hører fortiden til. Det kan ha vært tolerabelt en stund, men når vi går inn i en epoke uten COVID, må vi alle gjøre oss klare for fremtiden.

 

SLUTT

Denne bloggen er en del av en serie med redaksjonelt og sosialt medieinnhold, skapt av Epson, som utforsker vanene og meningene til mennesker som jobber hjemmefra over hele Europa under pandemien. Det er basert på resultatene av forskning utført av Epson i januar og februar 2021. 1000 eiere av Epson-skrivere som jobber hjemmefra, ble spurt i elleve land (Italia, Storbritannia, Spania, Frankrike, Tyskland, Nederland, Belgia, Sverige, Finland, Norge og Danmark). Annet innhold finner du på nettstedet vårt og på tvers av de sosiale mediekanalene våre

(1) Oppgitt ytelse er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712 eller 29103. Oppgitt ytelse er IKKE basert på ISO/IEC 24711 eller 20102. Oppgitt ytelse kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljøforhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor vil kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.