Hvorfor skal A3-brukere se seg fornøyd med noe annet enn svært lav kostnad per side?

Epson utvider EcoTank-serien uten blekkpatroner med ny modell for A3+-utskrift

Hvorfor skal A3-brukere se seg fornøyd med noe annet enn svært lav kostnad per side?

ET-16500

Med den nye 4-i-1-blekkskriveren ET-16500 tilbyr Epson for første gang en EcoTank-skriver med A3+-utskrift og A3-kopiering, -skanning og -faksing.

På lik linje med de andre skriverne uten blekkpatroner i EcoTank-serien er ET-16500 en løsning for problemfri og rimelig utskrift, takket være et blekktanksystem med svært høy kapasitet som er koblet til store blekkbeholdere.

«Hjemmekontorer og små bedrifter kan nå oppleve alle fordelene ved EcoTank i tillegg til tosidig A3+-utskrift og A3-kopiering, -skanning og -faksing. Med denne nye modellen får også de som trenger A3- og A3+-funksjonalitet, en svært rimelig løsning, sier PR- og markedsansvarlig Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.»

ET-16500, som er beregnet på hjemmekontorer og små bedrifter, er utstyrt med PrecisionCore-skrivehodet og originalt pigmentblekk fra Epson, noe som gir skarp og tydelig tekst. Med kontorbrukere i tankene har skriveren faksfunksjon, to 250-arks papirskuffer for ekstra kapasitet, tosidig A3+-utskrift og utskriftshastighet på opptil 18 spm 1. Med den automatiske dokumentmateren for tosidig A3-utskrift (opptil 35 sider) er det enkelt å kopiere, skanne og fakse dokumenter på flere sider. Tre års garanti (ved registrering) gir ro i sjelen. Maskinen er også enkel å bruke, takket være en 10,9 cm berøringsskjerm og Epsons nyeste brukergrensesnitt.

ET-16500 kan skrive ut opptil hele 10 500 sider i svart-hvitt og 11 300 sider i farger 2med det medfølgende blekket, noe som utgjør en svært lav kostnad per side. Med betydelig flere utskrifter mellom etterfyllingene er dette en prisgunstig og effektiv løsning .

Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct er det enkelt å sende dokumenter til utskrift fra smartenheter ved hjelp av Epson 3iPrint-appen. Det er til og med mulig å sende filer til modellen på e-post fra hvor som helst i verden med Epson Email Print 3. Ytterligere tilkoblingsmuligheter er tilgjengelig via Ethernet, Google Cloud Print og Scan-to-Cloud.

ET-16500 kommer i salg i november 2017.

Viktige funksjoner:

 • A3-skanning (1200 dpi), -kopiering og -faksing, A3+-utskrift
 • Sideplasserte, etterfyllbare blekktanker med høy kapasitet
 • Epson originalblekk inkludert: 2 x sett
 • PrecisionCore-skrivehode
 • Skriv ut opptil 10 500 sider i svart-hvitt og 11 300 sider i farger 1med det medfølgende blekket
 • Utskriftshastighet på opptil 18 spm i svart-hvitt og 10 spm i farger 2
 • Rask tosidig utskrift
 • Automatisk dokumentmater for tosidig A3-utskrift (35 sider)
 • 10,9 cm berøringsskjerm
 • 2 x 250-arks A3+-skuff
 • Epson-garanti opptil 3 år (ved registrering)
 • Tilkoblingsmuligheter: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
 • Skriv ut raskt og enkelt over Wi-Fi fra smarttelefon og nettbrett med Epson iPrint 3
 • Epson Connect-støtte (Email Print, Remote Print Driver) 3og Scan-to-Cloud
 • Google Cloud Print
1. Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra Office Category Test for standard simpleks. Se www.epson.eu/testing for mer informasjon.
2. Den oppgitte kapasiteten er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Den oppgitte kapasiteten er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Kapasiteten kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.
3. Krever trådløs Internett-tilkobling. Gå til www.epson.no/connect for å få mer informasjon om støttede språk og enheter.