Epson-teknologi betyr høyere kvalitet og lavere forbruk

SureColor-skrivere gjør en forskjell

Epson-teknologi betyr høyere kvalitet og lavere forbruk

Det finnes bransjer der kvaliteten på arbeidet i vesentlig grad avhenger av verktøyene som brukes, og der ny, avansert teknologi er avgjørende. EliofototecnicaBarbieri driver i en slik bransje, og selskapet har byttet ut gamle plottere med Epson-skrivere for å gå løs på nye utfordringer.

EliofototecnicaBarbieri: der ideer blir til

EliofototecnicaBarbieri ble grunnlagt i Parma i Italia i 1978, da trykkeribransjen var analog og brukte løsemidler og ammoniakk til å fremstille bilder, og selskapet er et referansepunkt for byplanleggere, sivilingeniører, geologer og ansatte i miljø- og turistnæringen i Emilie-Romagna-regionen.

I dag jobber selskapet med offentlige organer, fagfolk og selskaper for å tilby løsninger innen alt fra digital utskrift og kommunikasjon til databasehåndtering og behandling av geografiske data i et GIS-miljø for produksjon og utskrift av teknisk og tematisk kartlegging. Selskapet tar seg også av administrasjon og utvikling av det kartografiske arkivet i Emilia-Romagna-regionen.

Selskapet leverer kvalitetstegninger og tilbyr omfattende assistanse, og enten det gjelder turkart og materiale for masseturismen, eller tematisk og teknisk kartlegging til profesjonell bruk, har selskapet kompetanse til å administrere hele prosessen fra utskrift til distribusjon på en profesjonell, effektiv og rask måte.

"I selskapet vårt", sier Valentina Tegoni, salgssjef hos EliofototecnicaBarbieri, "har alltid mange forskjellige mennesker samhandlet med hverandre, og slik har vi skapt en synergieffekt som gjør at vi kan håndtere vidt forskjellige aktiviteter og tilfredsstille høye krav med innovative løsninger og avanserte verktøy, helt ned til minste detalj."

Fornyelse til riktig tid: hemmeligheten bak et vellykket selskap

I løpet av årene har selskapet bestemt seg for å bytte ut en rekke utdaterte plottere med mer moderne skrivere med høy ytelse, og de har valgt Epson som leverandør.

"Det var nødvendig å bytte ut de gamle plotterne", forteller Andrea Nicoli, markeds- og IT-sjef hos EliofototecnicaBarbieri, "fordi de ikke lenger leverte kvaliteten som dagens kunder krever. De nye løsningene fra Epson gjør derimot at vi kan levere trykk av høyeste kvalitet, og samtidig spare tid og administrasjonskostnader."

Denne endringen ble støttet av ulike tester vi utførte før vi gjennomførte kjøpet. Testene viste at Epsons løsninger var klart bedre enn de tidligere modellene våre både når det gjelder ytelse og forbruk.

Etter innkjøpet av det nye utstyret kunne selskapet utvide tilbudet til å omfatte kunst – en sektor i rask vekst, som vi kan betjene ikke bare ved å levere utskrifter, men også ved å tilby etterbehandling av bilder og direkte konsulenttjenester for fotografer.

Kraftige, raske skrivere som tilfredsstiller kundenes behov

EliofototecnicaBarbieri har anskaffet seg et komplett og variert utvalg av Epson-utstyr, og de kan nå levere alt kundene måtte ønske, fra utskrift av fotografiske gjengivelser til tematisk og geografisk kartlegging. I de to lokale kontorene i Parma, der hovedkontoret – et eget kontor på campusen til Universitetet i Parma – leverer utskriftstjenester, har selskapet installert en SureColor SC-S40600, en SureColor SC-P20000, en SureColor SC-P9000 og fire SureColor SC-T7200.

SC-T7200 er en høyhastighetsskriver for store formater som leverer optimal ytelse for grafikk, DAK-design og GIS-kartlegging i de mest dynamiske produksjonsmiljøene. Takket være egenskapene for bildebehandling og den høye utskriftshastigheten tilfredsstiller skriveren kravene EliofototecnicaBarbieri har til produktivitet og fleksibilitet.

Til skilter bruker selskapet en SureColor SC-S40600, en maskin med høy ytelse som støtter en rekke underlag, og som har bestemte funksjoner for å sikre høy produktivitet, for eksempel automatisert vedlikehold av skrivehode og et blekkskyoppsamlingssystem.

Produksjonen av utskriftstester og profesjonelle fargetester som krever høyeste kvalitet, utføres – avhengig av størrelsen på bildene – med SureColor SC-P20000 og SC-P9000V og to fotoskrivere med PrecisionCore Micro TFP-hoder. De ulike skriverne gir enestående resultater med en oppløsning på opptil 2400 x 1200 ppt. SureColor SC-P20000 støtter opptil 162,6 cm brede medier og bruker Epson UltraChrome Pro-blekk med 10 farger, som sikrer enhetlige utskrifter i enestående kvalitet, blant annet fyldige og jevne svartfarger takket være blekk i fotosvart og matt svart med høy tetthet. SC-P9000V støtter medier på opptil 112,8 cm og bruker blekk med UltraChrome HDX-pigmenter med 10 farger og et spesielt utviklet fiolett blekk, som gjør det mulig å gjengi 99 % av Pantone®-sertifiserte farger, også dem som er vanskeligst å legge merke til.

"Med det nye utstyret", fortsetter Nicoli, "kan vi nå produsere store volumer av høyeste kvalitet på kort tid, takket være integreringen i produksjonssystemet av effektive, høyhastighetsskrivere med høy ytelse. Denne investeringen har så avgjort løftet kvaliteten på arbeidet vårt."

"I dagens marked", forteller Renato Sangalli, forretningssjef for ProGraphics hos Epson Italia, "med en rekke, varierte produkter, er det viktig å ha pålitelige skrivere av høy kvalitet som kan tilfredsstille de mange og ulike kundekravene. Som mange andre sektorer er utskriftsbransjen i stadig utvikling, og det er viktig å være på høyde med utviklingen, slik at vi ikke går glipp av viktige forretningsmuligheter."