Dr Saget velger WorkForce Pro WP-M4525 DNF

Av hensyn til pasienten

Dr Saget velger WorkForce Pro WP-M4525 DNF

Når en praksis skal bygges opp, skal man ikke spare på det tekniske utstyret. Dette gjelder også sekundært utstyr som flerfunksjonsenheter. Legene Klaus Saget og Volker Riesopp forteller om sine erfaringer.

På grunn av kostnadspresset i helsevesenet har mange leger innsett at de må drive praksisen som en liten bedrift. Den praktiske organiseringen er en viktig faktor, og her har en moderne IT-infrastruktur avgjørende betydning.

Hudlegene Klaus Saget og Volker Riesopp, som driver en praksis i Tyskland, ser det også slik. "Hovedfokuset vårt er fornøyde pasienter. Vi ønsker å tilby best mulig individuell behandling og pleie ved hjelp av de nyeste medisinske teknikkene," forteller Saget. Dette gjelder ikke bare det medisinske utstyret – også utstyret på kontoret skal være moderne.

 

Komplett løsning

Ved å satse på Epsons WorkForce Pro WP-4525 har Saget og Riesopp kunne kvitte seg med mye utstyr i praksisen, inkludert skrivere, kopimaskiner og faksmaskiner. Med flerfunksjonsenheten WorkForce Pro kan du både skrive ut, kopiere og skanne. Standard papirkapasitet er 330 ark, og dette kan økes til 580 ark ved behov. Utskriftshastigheten til WP-4525 er opptil 16 A4-sider i svart-hvitt og 11 A4-sider i farger per minutt.

Flerfunksjonsenheten har USB 2.0-grensesnitt som standard, slik at den kan kobles til den lokale PC-en. WP-4525 leveres også med nettverksgrensesnitt, slik at flere brukere i nettverket kan få tilgang til systemet. Enheten skanner også kvalitetsbilder i farger med en hastighet på opptil 16 sider per minutt. De digitaliserte dokumentene kan deretter behandles videre og arkiveres på den tilkoblede PC-en eller sendes per e-post. I tillegg kan ansatte i praksisen skrive ut direkte fra en minnepinne via den integrerte USB-tilkoblingen.

I tillegg har enheten også alle funksjonene du forventer å finne på en faksmaskin. I helsevesenet må skrivere og flerfunksjonsenheter ikke bare produsere gode resultater og være kostnadseffektive, men også tilfredsstille kriterier som for eksempel lavt energiforbruk, lite støy, fleksibilitet og brukervennlighet.

"Vi er avhengige av en skriver der vi raskt og enkelt kan skrive ut pasientfakturaer, korrespondanse, skjemaer og informasjonsark til pasientene. Med Epsons flerfunksjonelle blekkskriver har vi akkurat det vi trenger," konkluderer Saget. Fordelen: Ved å satse på Epson-skriveren har praksisen samtidig kunnet konsolidere tre mindre laserskrivere.