- EPSON ÅPNER NYE FORRETNINGSMULIGHETER

SÅ RASKT MULIGHETENE MED EPSONS T-SKJORTESKRIVER

SureColor SC-F2000 betalte seg etter kun en måned

Skiltmakerbedriften Expo Reklameatelier kan skilte med utvidet kundegruppe. Med Epson SureColor SC-F2000 produserer selskapet t-skjortetrykk vesentlig raskere, rimeligere og enklere enn før.

Expo Reklameatelier har en sterk posisjon i grenlandsområdet og feirer 20-årsjubileum i år. Selskapet leverer et bredt utvalg profileringsartikler, som for eksempel skilt, bannere, reklameseil, messevegger, bil- og lastebildekor og fasadeprofilering, til en rekke virksomheter i forskjellige bransjer og størrelser.

Betalte seg etter én måned

Da Epson lanserte Epson SureColor SC-F2000, selskapets første t-skjorteskriver for utskrift direkte på plagget, så Expo Reklameatelier raskt muligheter for nye inntektsstrømmer. Selskapet var blant de første i Norge som bestilte og tok den i bruk. På kort tid har mange fulgt etter, og etterspørselen har overgått Epsons forventninger.

- Dette er vår klart beste investering noensinne. Den har utvidet kundegruppen og gjort hverdagen vår mye enklere. Innkjøpskostnaden ble tjent inn etter bare én måned, sier daglig leder Atle Wang.

Alt utviklet av Epson

Epson SureColor SC-F2000 er den første t-skjorteskriveren der både skrivehodet, blekket og kabinettet er utviklet og produsert av samme produsent. Kombinasjonen av Epsons anerkjente Micro Piezo-blekkteknologi, det nye UltraChrome DG-blekket spesielt utviklet for tekstiler og forbehandlingsvæsken gir et svært presist resultat med høy kvalitet. Medieplaten er høydejusterbar og tilgjengelig i fire størrelser for enkel plassering av plagget. Den medfølgende Garment Creator-programvaren gir enkel redigering og utskrift. Med den kan også trykkekostnadene beregnes ved å anslå mengden og kostnaden for blekket som brukes for hver utskriftsjobb.

Kutter trykketiden vesentlig

Tradisjonelle tekstiltrykkemetoder på bomull, som for eksempel utskjæring/trykk på transferfolie, er ofte tidkrevende og kompliserte prosesser. Med Epson SureColor SC-F2000 er jobben gjort på et øyeblikk. Ifølge Wang har dette åpnet nye markedssegmenter, som for eksempel trykk på russeklær.

- Før tok det opp til et døgn å lage t-skjortetrykk. Nå er det gjort på sekunder etter noen få, enkle tastetrykk. Dersom for eksempel medlemmene på en russebuss ønsker særegne russeklær, kan de komme innom og få det levert mens de venter. At det blir enklere for kunden, betyr flere kunder for oss, forteller Wang.

Mer enn t-skjorter og toppkvalitet

Epson SureColor SC-F2000 er i utgangspunktet utviklet for t-skjorter i bomull, men Expo Reklameatelier har erfart at den også kan trykke på flere plagg, som for eksempel softshelljakker. Selskapet har også testet trykkekvaliteten og holdbarheten grundig.

- Slitestyrken er over all forventning. Vi har testet og vasket t-skjorter på opptil 90 grader, uten at det skjer noe med trykket. Dessuten er kvaliteten imponerende. Med tradisjonelle trykkemetoder blir det et belegg på utsiden av plagget. Med Epson SureColor SC-F2000 blir trykket helt integrert i plagget, forklarer Wang.


Ønsker du å vite mer om Epson SureColor SC-F2000? Ta kontakt med Luth Gruppen - www.luthgruppen.no.