Interfoto, med lidenskap for det perfekte

Med lidenskap for det perfekte fotografi har Interfoto valgt Epson for beste bildegjengivelse

Toppmoderne treffsted for alle med lidenskap for fotografi

Interfoto ble etablert i 1966 og er landets mest velassorterte totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr. Selskapet tilbyr skreddersøm og løsninger for hele produksjonslinjen, fra opptak, håndtering, bearbeiding og arkivering til print og publisering. I juni flyttet Interfoto til nye, toppmoderne lokaler på Skøyen. Her er det blant annet dedikerte soner for ulike produkter, egen utleieavdeling, studio og bruktavdeling samt eget kursrom.

Valget ble Epson

Nettopp kurs er en viktig del av Interfotos forretningsvirksomhet og selskapet avholder jevnlig kurs, opplæring og foredrag innen eksempelvis fotografering, lyssetting, kalibrering og bildebehandling. Perfekt gjengivelse av bilder og farger for kursdeltakerne var derfor et helt sentralt kriterium da Interfoto skulle velge undervisningsutstyr i de nye kurslokalene. Etter å ha vurdert flere muligheter falt valget på Epson sine løsninger og spesielt de interaktive projektorene EB-485Wi. Epsons unike teknologi sørger for kvalitetsbilder med en lysstyrke som er like høy for hvitt og farget lys, og som gir levende, naturlige farger og dype svarttoner selv i dagslys. Takket være 3LCD-teknologien får man opp til tre ganger bedre lysstyrke og skarpere farger enn 1-brikkers DLP-projektorer med lignende oppgitt lysstyrke, noe som bekreftes av den nye bransjestandarden for lysmåling, CLO (Colour Light Output). En annen av de unike egenskapene er at den enkelt kan prosjiesere selv store bilder på opp til 100 tommer og med full interaktivitet som fungerer helt ut til hjørnene.

Takket være den ekstra korte projeksjonsavstanden kan Interfoto prosjisere et 75-tommers stort bilde på en avstand på bare 15,5 cm og samtidig enkelt legge til kommentarer uten å skape forstyrrende skygger. De medfølgende digitale pennene innebærer også at kursholderen og en eller to deltakere kan arbeide samtidig.

Avansert, rask og enkel

Projektoren er rask og enkel i bruk, noe som sparer verdifull undervisningstid. Den har ingen oppvarmingstid, innebygd høyttaler og bildet kalibreres automatisk. Dermed kan undervisningen starte i det samme øyeblikk den skrus på. Epsons unike 3LCD-teknologi sørger for kvalitetsbilder med en lysstyrke som er like høy for hvitt og farget lys, og som gir levende, naturlige farger og dype svarttoner selv i dagslys. Ettersom Epson EB-485Wi har et innbygd, interaktivt verktøy for å legge inn kommentarer eller tegninger er det heller ikke nødvendig å ha en PC tilkoblet.

Også utskriftkvaliteten er viktig

I tillegg til projektorene valgte Interfoto også å implementere Epsons Work Force 4525 og 2530 multi-funksjonsskrivere. Sammenlignet med konkurrerende laserskrivere er ikke disse blekkskriverne bare langt raskere, men også svært økonomiske og kostnadsbesparende og gir en massiv 80 % reduksjon i energiforbruket. I tillegg er de svært driftssikre og blekkpatronene, som er enkle å bytte, er det eneste som trenger utskifting. - Epsons produkter har den nyeste teknologien og dette kombinert med deres bransjekunnskap og generelle kompetanse gjorde valget av både produsent og løsninger i grunnen enkelt, sier Karen Norton, markedsansvarlig hos Interfoto.