Protinus IT velger WorkForce Pro WP-4525 DNF og WP-4015 DN

WorkForce-kunde blir ambassadør

IT-sourcingselskapet Protinus IT er ikke bare fornøyde brukere av WorkForce Pro-blekkskrivere, men anbefaler også produktet til sine egne kunder. Selskapet har merket en tendens i markedet til at fargelaserskrivere erstattes av blekkskrivere siden blekkskrivere for bedrifter ikke lenger er dårligere enn fargelaserskrivere. Protinus IT hjelper organisasjoner med å optimalisere innkjøp og implementering av IT-løsninger og er derfor alltid på utkikk etter de beste skriveralternativene.

Virksomheten

Protinus IT har et pålitelig nettverk av IT-leverandører gjennom en smart løsning for IT-sourcing og avtaler som sikrer service, kvalitet, pålitelighet og fleksibilitet. Driftssjefen Marcel Hofstra forklarer: "Vårt administrerte sourcingprodukt gir bedre avtaler, en god innkjøpspolicy og IT-konsolidering kombinert med råd knyttet til IT-kostnader og besparelser. 180 000 av produktene på nettstedet itshop.nl tilbys av kundene våre. Her kan kundene bestille IT-tjenestene de har behov for."

Mange kunder kjenner ikke til alternativene til fargelaserskrivere

Da bedriften ble etablert i 2010, startet Protinus med en fargelaserskriver. Etter hvert som bedriften vokste og antallet ansatte økte, trengte de flere skrivere. "Det mest naturlige ville kanskje vært å velge enda en fargelaserskriver, men vi satset i stedet på Epsons WorkForce Pro-blekkskrivere for bedrifter. Som leverandør av IT-tjenester følger vi med på utviklingen, og vi har merket oss at mange organisasjoner fortsatt automatisk velger fargelaserskrivere siden de ikke kjenner til alternativene. Mange tror fortsatt at slike blekkskrivere er langsommere enn fargelaserskrivere. Dette er ikke riktig."

Hofstra fortsetter: "Før vi bestemte oss for å kjøpe WorkForce Pro-blekkskriverne, ga Epson oss muligheten til å teste ut en skriver. Vi så umiddelbart at Epsons WorkForce Pro-skrivere er raske. Kostnaden per utskrift er også lav. WorkForce Pro-skriverne bruker også mindre strøm.

"Fargelaserskriveren vår brukes sjelden i dag. Og takket være Epson Connect kan medarbeiderne våre også bruke WorkForce Pro-skriverne når de er på reise. Uansett hvor de befinner seg, kan de sende dokumentene de ønsker å skrive ut, per e-post til skriverens unike e-postadresse. "I dag har Protinus IT fire WorkForce Pro-skrivere. To WP-4525 DNF-modeller og to WP-4015 DN-modeller brukes hver dag av våre IT-ansatte. Årsaken til at vi valgte denne kombinasjonen, er at vi ønsker å begrense skanningen til et par steder, og dette lar seg gjøre med WP-4525 DNF."

Vi anbefaler Epsons WorkForce Pro-skrivere til kundene våre

"Siden vi selv har gjort et definitivt og informert valg om å satse på Epsons WorkForce Pro-skrivere, er det enklere for oss å overbevise kundene våre om at Epson-skriverne er en god løsning," legger Hofstra til. Kundene ser raskt fordelene: lave kostnader, høy hastighet, lavt energiforbruk og høy kvalitet. Men kundene har også behov for å se resultater før de kjøper en skriver, og ønsker derfor først å teste den. Epson tilbyr dette. At skriveren er pålitelig, er også viktig for mange av kundene våre."

Blekkskrivere for bedrifter endrer skrivermarkedet

"Markedet for blekkskrivere for bedrifter er i endring. Markedsandelen for blekkskrivere kommer til å stige for små, mellomstore og store selskaper ettersom selv store selskaper har avdelinger der blekkskrivere for bedrifter vil fungere godt, i tillegg til avdelingene som skriver ut flere tusen sider i året. Fargelaserskriverne er ikke lenger billigere eller raskere enn moderne blekkskrivere for bedrifter, og når fotografier skrives ut på en blekkskriver, er resultatet vanligvis bedre sammenlignet med fargelaserskrivere. Det er altså flere gode grunner til å tenke gjennom skrivervalget og ikke bare velge det samme som før."