Rolls-Royce velger SureColor SC-S70600

SKINNENDE SOM SØLV

Rolls-Royce velger SureColor SC-S70600

Ltd Limited bruker Epsons SureColor SC-S70600 til å lage imponerende interiørgrafikk med sølvfarge for Rolls-Royce.

‘Trusted to Deliver Excellence’ er mottoet til Rolls-Royce, og det går igjen i alt selskapet gjør. Derfor har Rolls-Royce en imponerende global merkevare og et renommé for kvalitet og nyskapende fremdriftsløsninger på land, til sjøs og i luften. Selskapets vekt på kvalitet påvirker alle sider av virksomheten – inkludert det nye resepsjonsområdet for besøkende ved anlegget i Derby i Storbritannia.

Rolls-Royce-anlegget i Derby har over 11 000 ansatte, som for en stor del arbeider med utvikling og produksjon av flymotorer. Ca. 12 500 Rolls-Royce-motorer er i drift over hele verden, og to tredjedeler av alle langdistanseflyginger fra London Heathrow bruker Rolls-Royce-motorer!

Da det nye resepsjonsområdet for besøkende ved Rolls-Royce Derby skulle utformes, ville arkitektfirmaet tp bennett gjenspeile det prestisjetunge Rolls-Royce-navnet. Derfor valgte de spesialistfirmaet Ltd Limited i London til å produsere den flotte vegg- og glassgrafikken i sølv, hvitt og blått som de utformet for lokalene. Ltd Limited var det perfekte valget for det krevende Rolls-Royce-oppdraget, fordi de har et nyskapende SureColor SC-S70600 bredformatsystem som skriver ut CMYK i høy kvalitet og med jevne overganger i tillegg til metallisk sølvfarge og ugjennomsiktig hvitt.

Ltd Limited skrev ut grafikken på klar vinyl og tapet etter strenge mål- og kvalitetsspesifikasjoner ved anlegget sitt i London, og installerte grafikken i lokalene i Derby. Resultatet er et imponerende og unikt rom som gjenspeiler Rolls-Royces høye merkeverdier.

Ltd Limited var det første firmaet i Storbritannia som investerte i en 10-fargers SureColor SC-S70600 bredformatskriver, Epsons første 64-tommersskriver med støtte for hvitt og metallisk blekk samtidig. “Vi valgte denne nyskapende skriveren fordi den kan skrive ut fargegrafikk med høy kvalitet sammen med sølv og hvitt på en rekke ulike materialer – alt på én maskin og i én operasjon,” sier Seymour Reeves, direktør i Ltd Limited. “Før SureColor SC-S70600 hadde vi vært nødt til å bruke flere skrivere for å lage grafikk som oppfylte de ekstremt høye kravene til Rolls-Royce-merkevaren.”

“Før ethvert nytt prosjekt, særlig når det skal brukes ny teknologi, må vi stille oss spørsmål som: Hvordan blir kvaliteten? Hva blir produksjonstiden? Hvordan vil det se ut? SureColor SC-S70600 tilfredsstiller alle disse kravene,” forteller Seymour. “Med den kan vi skrive ut overganger i metallfarger og hvitt, og blandinger av begge deler – effekter som vi ikke kunne lage tidligere. Vi fikk veldig strenge instrukser om hva som krevdes. Det var et utfordrende prosjekt, med bl.a. et område på 15 m med en kontinuerlig grafikk som måtte passe nøyaktig. Alt vi installerer og henger opp, må overtreffe forventningene til alle som er involvert. Vi er veldig stolte av resultatene, og jeg er glad for å kunne si at Rolls-Royce og tp bennett var meget fornøyde med det vi gjorde.”

Du finner mer informasjon på:

www.epson.no

www.ltdltd.com

www.tpbennett.com

www.rolls-royce.com