ISV-SAMFUNN (INDEPENDENT SOFTWARE VENDOR)

FOR TM-INTELLIGENT-SKRIVERE

Epson er anerkjent som global leder innen utskrifter for salgssteder og revolusjonerer nå markedet med sine TM-intelligente termiske kvitteringsskrivere utviklet for nettbrettbaserte POS-løsninger for detaljister og hotell- og restaurantnæringen.

Disse enhetene bidrar til å forenkle oppgaver, sparer plass og reduserer kostnadene med driverløse utskrifter. For å kunne dra fordeler av nettbaserte operasjoner og funksjonaliteten i TM-Intelligent-enheter, må brukerne ha tilgang til nødvendige programmer. For å sikre dette, har Epson utviklet et ISV-samfunn (independent software vendors) for uavhengige programvareleverandører.

Epson
Betrodd varemerke
Mobility
UTNYTTE MOBILITETEN
Flexibility
FLEKSIBILITET
Retail
UTVIKLET FOR DETALJHANDELEN
Bridge to the future
EN BRO TIL FREMTIDEN

VIL DU MARKEDSFØRE ET PROGRAM?

For å kunne delta i samfunnet må programmet ditt være godkjent av Epson. Registrer deg for å søke.

REGISTRER SØKNADEN DIN

HVA ER FORDELENE MED EPSONS ISV-SAMFUNN?

Finn ut hvilke fordeler du får ved å registrere deg for Epsons ISV-samfunn.

FORDELER

FORBEDRE EFFEKTIVITETEN PÅ SALGSSTEDET

ENDRER MÅTEN DU DRIVER VIRKSOMHETEN PÅ

Vi vet at mange butikker har vært påvirket av to problemer: lavere forbruk blant vanlige forbrukere, og økt forbruk på Internett. For å motvirke dette, ser forhandlere etter nye måter å tiltrekke seg flere kunder på, og ikke minst å få dem til å bruke mer penger.

En undersøkelse viser at 75 % av butikkene vurderer å ta i bruk skybaserte forretningsterminaler de neste fem årene for å tiltrekke seg flere kunder¹. Dette skyldes blant annet at de kan gjøre IT-systemene mer fleksible.

Bruken av ny teknologi i detaljhandelmiljøet har gitt ISV-er muligheten til å forbedre kundeopplevelsen i butikken. Butikkpersonalet har nå muligheten til å bevege seg rundt i butikken og påvirke kundens kjøpemønster. De kan utføre transaksjoner, gi skreddersydd informasjon ved hjelp av en håndholdt enhet og skrive ut kvitteringer på stedet for mer kundesamhandling og flere muligheter for kryssalg – og dessuten redusere køene. Nettbaserte POS-systemer koster også mye mindre å installere enn tradisjonelle metoder og kan oppgraderes raskere. Alt dette er viktige faktorer som hjelper deg med å holde deg foran konkurrentene.

  • Mobility Mobilitet – Ved hjelp av nettbrett og andre mobile enheter kan du gi kundene bedre service uansett hvor de befinner seg i butikken, og dermed forbedre kundeopplevelsen.
  • Designed for the cloud Fleksibilitet – Skriv ut kvitteringer direkte fra smartenheter med våre driverfrie, intelligente skrivere.
  • Energy Efficient Energieffektivt – Siden det ikke er nødvendig med en forretningsterminal, kan du eliminere maskinvare slik at du får lavere strømregninger.
  • Cost-effective Kostnadseffektivt – Alt-i-ett-designen reduserer maskinvare- og service- og vedlikeholdskostnader.

VIS EPSONS SERIE MED TM-INTELLIGENTE ENHETER

Epson, som er anerkjent som global leder innen utskrifter for salgssteder, revolusjonerer nå markedet med en rekke programmer som kan dra nytte av TM-Intelligent-produkter. Uansett om POS-programmet er nettbasert, appbasert eller skrivebordsbasert, kan disse enhetene strømlinjeforme driften, spare plass og redusere kostnader med driverfri utskrift. Klikk for å se hele serien med Intelligent-produkter.

SE GJENNOM UTVALGET

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSON-UTVIKLERKONFERANSE: UTVIKLE DETALJHANDELS-SEKTOREN

Den første Epson-utviklerkonferansen ble holdt i Antwerpen 30. september til 1. oktober, og mer enn 140 ISV-er og VAR-er utvekslet ideer og fremmet reflektert lederskap for nye produktinnovasjoner.

LES MER

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Kontakt oss

Oppgi kontaktopplysningene dine nedenfor hvis du vil vite mer om ISV, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Velg én

Jeg er interessert i følgende produkter
(merk av for aktuelle produkter)::