LUKK

To sterke merkevarer

Epsons globale samarbeid med Mercedes-AMG Petronas Motorsport er en allianse mellom to merkevarer som satser kompromissløst på nyskaping, globalt lederskap og produkter av høy kvalitet.

Play
EPSON and MERCEDES AMG PETRONAS

Som regjerende verdensmester er Mercedes-AMG Petronas Motorsport fast bestemt på å lykkes også i 2017-sesongen. Ikke bare er de tittelforsvarere i 2017-sesongen, de får også Epson med seg på laget, en partner med ekspertise innen blekkskrivere, skannere, 3LCD-projektorer og teknologiprodukter som smarte briller og sensorprodukter for helse og sport.
Mercedes-AMG Petronas Motorsport er ett av de mest konkurransedyktige lagene i formel 1™, med tre ganger verdensmester Lewis Hamilton det nye team-medlemmet Valtteri Bottas.

SYNERGIEFFEKTER

Dette er et globalt samarbeid mellom to ledende merkevarer som satser kompromissløst på nyskaping, erobring av globale lederstillinger og utvikling av produkter som er ettertraktet over hele verden. Det fører sammen to organisasjoner med mange synergier, men også to merkevarer som gjør mye for å redusere miljøpåvirkningen.

Formula One racing car

Epson, for eksempel, har som mål å redusere CO2-utslippet fra nåværende og fremtidig drift med 90 % innen 2050, delvis ved å redusere miljøpåvirkingen fra produksjonen, men også ved å redusere påvirkningen fra produktene ved bruk. En rekke nyskapninger fra Mercedes-AMG Petronas Motorsport har resultert i hybridracerbilen F1 W05, som er 30 % mer drivstoffeffektiv enn forgjengeren og har gitt fordeler for vanlige bilister i form av den ladbare hybridbilden S 500 og andre gatebiler fra Mercedes-Benz.
Utviklingen innen teknologi og motorsport går i høyt tempo, og det samme kommer samarbeidet mellom Epson og Mercedes-AMG Petronas Motorsport til å gjøre.

NÆRT OG PERSONLIG

Mercedes-AMG Petronas Motorsport-team og
tredobbel verdensmester

FINN UT MER OM MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT-TEAM

Løpskalender for 2017-sesongen

Her finner du alle de viktige datoene, klokkeslettene og stedene for formel 1™-sesongen 2017.

På innsiden av Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Vil du vite mer om Mercedes-AMG Petronas Motorsport-team? Her kan du lese alt om laget, både historien og planene for fremtiden. Se hvilke kanaler du kan bruke for å holde kontakten med laget.

Klar – ferdig – gå!

Besøk det offisielle formel 1™-nettstedet og få oversikt over alle lagene, banene og løpsdatoene. Kjøp billetter og få siste nytt og resultater med et tastetrykk .

    Denne nettsiden er uoffisiell og ikke på noen som helst måte knyttet til Formula One-gruppen med selskaper. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX og relaterte merker er varemerker for Formula One Licensing B.V.