INNOVASJON SOM OVERGÅR FORVENTNINGENE

Nyt godt av alt en laserprojektor har å by på, lekende lett

En moderne løsning

Maksimer budsjettet ditt med våre grunnleggende visningsløsninger som inneholder viktige funksjoner og mye mer. Enten du holder en presentasjon for en kunde eller prøver å engasjere studenter, trenger du en pålitelig projektor som gir en oppsiktsvekkende fremvisning uten problemer. Disse kompakte visningsløsningene er utmerket for oppgradering, og kan lett erstatte lampebaserte modeller. 20 000 timers vedlikeholdsfri drift – enkel installering – enkel tilkobling.

Glassklar bildekvalitet

Få det beste mulige bildet hver gang. Serien bruker 3LCD-laserteknologi som tilbyr glassklar bildekvalitet og like høy lysstyrke for hvitt og farget lys, som gir lyse bilder og sterke farger.

Realiser potensialet

Dra fordel av praktiske tilkoblingsfunksjoner, som HDBaseT for enkel kablet tilkobling via én enkelt kabel, samt HDMI og skjermspeiling. Fleksible tilkoblingsmuligheter, inkludert HDMI og HDBaseT. (HDBaseT er ikke tilgjengelig på EB-L400U).

 • Møteromsvisning

  Hold mer imponerende og fargerike presentasjoner med våre laserprojektorer.

  LES MER

 • Klasserom

  Få mest mulig utbytte av budsjettet – få laserytelse med brukervennlig pålitelighet uten å betale en formue.

  LES MER

Livaktige farger

For å oppnå suksess i den visuelle kommunikasjonens verden, som stadig er i endring, må du kunne fremvise sterke, skarpere, mer kreative bilder på arbeidsplassen. Det er derfor vi arbeider så hardt for å utvikle nyskapende, allsidige visningsløsninger som hever presentasjoner til neste nivå.

 • PROJISER FRA
  ENHVER VINKEL

  PROJISER FRA ENHVER VINKEL

  Plasser projektoren i enhver posisjon uten å tape noe på det. Liggende eller stående – det velger du selv. Og med linseforskyvning kan du justere den projiserte visningen.

 • LYSSTYRKESPEKTER

  LYSSTYRKESPEKTER

  Det finnes en modell som passer perfekt for dine spesifikke behov, budsjettet ditt og miljøet ditt, med en lysstyrke fra 4500 til 6000 lumen.

 • KRYSTALLKLARE
  BILDER

  KRYSTALLKLARE BILDER

  Gjør presentasjonene slagkraftige, til og med i godt opplyste rom, med lik lysstyrke for hvitt og farget lys, samt 3LCD full HD WUXGA-oppløsning.

 • FLEKSIBEL
  TILKOBLING

  FLEKSIBEL TILKOBLING

  Dra fordel av praktiske tilkoblingsfunksjoner, som HDBaseT for enkel kablet tilkobling via én enkelt kabel, samt HDMI, trådløs skjermspeiling og USB for avspilling av innhold.

3LCD-laserteknologi

Forvandle måten publikum ser på presentasjoner fra bedrifter og institusjoner for høyere utdanning, attraksjoner, museer og gallerier på, samt digitale skilt på kjøpesentre, sportsarrangementer og mer. De nye laservisningsløsningene våre beviser at vi aldri slutter å utvikle presentasjonsverdenen.


Fem år, 12 000 timers garanti

Standardgarantiene våre er noe annet som skiller Epson fra andre projektorprodusenter. Vi dekker deg i 5 år eller 12 000 brukstimer, avhengig av hva som kommer først.

Bli kjent med serien

INNOVASJON SOM OVERGÅR FORVENTNINGENE

Epsons serie med installasjonsprojektorer

LES MER

Ta kontakt i dag

Oppgi kontaktopplysningene dine nedenfor hvis du vil vite mer om vårt utvalg av laserprojektorer, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

HAR DU NOEN ANDRE KRAV?
Alle felter merket med *, må fylles ut

1 Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.