Originale projektorlamper

Få den beste bildekvaliteten og føl deg trygg på at du bruker en original, sikker og pålitelig lampe

Dette må du vite

Hos Epson arbeider vi hardt med å produsere høykvalitets projektorer og lamper som er sikre, pålitelige og som gir den beste visningsopplevelsen. Derfor vil vi kaste lys på et problem som kan påvirke brukerne av projektorer. Det finnes ikke-originale lamper tilgjengelig i markedet, og selv om vi ønsker konkurranse velkommen, er det viktig at alle delene av projektoren sammen leverer en optimal ytelse og opplevelse for deg som bruker. Epson har ingen kontroll over ikke-originale lamper, og siden forbrukere ikke har noen garanti for kvaliteten, testing eller forskrifter, er disse produktene kanskje ikke pålitelige.Ikke-originale lamper er ofte dårlige når det gjelder lysstyrke og levetid, og de utgjør også en reell trussel, ettersom noen ikke-originale lamper overopphetes og avgir røyk og gnister fra lampekontakten. Vi arbeider med politiet for å hjelpe dem med å beslaglegge forfalskede produkter, samt at vi deler vår kunnskap slik at det er mulig for deg å unngå å kjøpe forfalskede og ikke-originale lamper.

Hvorfor kjøpe originale lamper?

Når du kjøper en Epson-projektor, kjøper du det beste innen projeksjonsteknologi fra verdens fremste produsent1. Vi sørger for at alle deler i alle projektorer er utviklet med den samme høye standarden, og derfor vi har vært nummer én i mer enn et tiår1. Originale Epson-lamper er en del av den teknologien. Hvis du kjøper originale lamper, kjøper du løftet vårt om at du får best mulig lampe for Epson-projektoren din.

Med originale lamper kan du nyte overlegen bildekvalitet, valuta for pengene og lampelevetid, opprettholde garantien og sikre deg mot risiko.

Ikke-originale kontra originale

Ikke-originale lamper kan blir overopphetede, og i verste tilfelle, sette fyr på projektoren. Dette gjør betydningen av å investere i originale produkter lett å se. Forfalskede og ikke-originale lamper kan skape en hel rekke problemer som påvirker seeropplevelsen, garantien og kostnadene.

Upålitelig

Forfalskede lamper kan forringes og slutte å fungere mye raskere enn originale lamper

Holdbar pålitelighet

Epsons originale lamper er laget for å vare, og sikrer lang levetid for projektorer og kostnadseffektivitet i det lange løp

Usikker

Når du bruker ikke-originale lamper, kan deler av Epson-projektoren, for eksempel kabinett eller ledninger, bli overopphetet, kobles fra eller bli skadet, eller i verste fall, kan det komme røyk fra lampen og gnister fra lampekontakten.

Garantert sikkerhet

Ikke-originale lamper kan ha en 65 % feilrate etter 2 000 timers bruk. Epsons originale lamper er kvalitetskontrollert, og dermed et mer pålitelig valg.2

Dårlig bildekvalitet

Forfalskede lamper kan føre til projeksjon av feil farger, lavere lysstyrkenivåer og flimrende bilder som ødelegger visningsopplevelsen.

Klar og konsekvent bildekvalitet

Forvent konsekvent ytelse fra projektoren med vedvarende skarpe og realistiske bilder – bare med originale Epson-lamper.

Epson-projektorer produserer klare og levende farger og naturtro bilder, takket være vår unike 3LCD-teknologi. For å sikre at Epson-projektoren gir like høy lysstyrke for hvitt og farget lys (CLO) i løpet av levetiden, anbefaler vi bruk av originale Epson-lamper.

Følgene av å bruke ikke-originale lamper:

Upålitelig

Usikker

Dårlig bildekvalitet

Slik unngår du å kjøpe en forfalsket lampe:

Det er noen enkle ting du kan gjøre for å sikre at du kjøper en original Epson-lampe.

  • Kjøp fra en av Epsons offisielle forhandlere.
  • Bestill trygt på nettet fra godkjente forhandlere og pålitelige selgere, både på nett og i butikk
  • Pass på når du ser varer som koster betydelig mindre enn veiledende pris. Ikke bli fristet av kupp som du vet er for gode til å være sanne
  • Kontroller emballasjen; det skal ikke være noen rettskrivningsfeil

Tiltak mot forfalskning

Vi har arbeidet med politiet for å beskytte kundene våre mot forfalskede produkter, og i løpet av noen få år, har titusenvis av forfalskede lamper allerede blitt beslaglagt. Som en del av arbeidet med politiet, har vi utviklet en egen fargeskiftende etikett for å hjelpe dem med å identifisere originale produkter. Den er plassert på alle lampeesker og projektorlampeesker (introdusert i 2012), slik at det er enkelt å identifisere forfalskede produkter.

10 000
timer bruk

Få opptil 10 000 timers bruk3

Vi mener det er avgjørende å kunne tilby kundene våre lamper med lang levetid, men dessverre kan det samme ikke sies for ikke-originale lamper. Våre lamper gir opptil 10 000 timers bruk, noe som tilsvarer at du ser en film hver dag i 15 år4.

Behold garantien

Epson-lamper er spesielt utformet og grundig testet for å fungere med Epson-projektorer. De er produsert i henhold til strenge kvalitetskontroller og standarder, og derfor kan Epson garantere perfekt ytelse fra både projektor og lampe. Siden det ikke er mulig for Epson å teste og vurdere ikke-originale lamper, kan feil som skyldes disse lampene, oppheve projektorgarantien5.

Sikre den riktige løsningen for best mulig bildekvalitet

Epson-lamper er nøyaktig plassert i et spesialdesignet kabinett for enkel og nøyaktig plassering i en Epson-projektor. Alle variasjoner i plasseringen av lampen, enten i kabinettet eller projektoren, vil påvirke projektorens lysstyrke og bildekvalitet. Epson-lamper må plasseres på riktig måte for å gi optimal projektorytelse – dette kan ikke garanteres med ikke-originale lamper.

Teknologi

Klare farger med 3LCD

Les mer
Projektorer

3D-projektorer

Føl deg som en del av handlingen med våre 3D-projektorer

Les mer
Projektorer

ProAV-serien

Imponer et stort publikum med våre kraftige projektorer

Les mer
  1. Den største andelen av markedet for projektorer på mer enn 500 lumen. (Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.)
  2. Testing av Epson basert på IEC61947-1 aldringstest over 2000 timer på 34 ikke-originale lamper, sept 2014.
  3. 10 000 timer i økonomimodus
  4. Basert på en filmlengde på 105 minutter og projektoren i økonomimodus
  5. Nye lamper er dekket av en garanti på tre måneder underlagt projektorens garantiperiode. Hvis du vil ha mer informasjon, besøk www.epson.no/warranty for tekniske spesifikasjoner for individuelle projektorer, Epson coverplus-tjenesten og utvidede garantier.
  6. Sammenlignet med ledende 1-brikkers DLP-projektorer til hjemmeunderholdning. Epsons 720p-projektorer er tre ganger så lyssterke, mens Epsons 1080p-projektorer er konsekvent to til tre ganger så lyssterke. Basert på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Fargelysstyrke (Colour Light Output) målt i samsvar med IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. For mer informasjon besøk oss på www.epson.no/clo